ADVERTORIALS

man, 17 feb 2020

Her får du de bedste rabatter med studiekort

Sale Discount Label Tag Commerce Concept

Sponsoreret indhold

Studerende kan, fra den dag de starter på en uddannelse, få et studiekort. Kortet kan bruges i mange forskellige sammenhænge, men er overordnet et bevis på, at du er studerende. Mange firmaer ønsker at få fat på unge kunder, og gerne mange af dem. Derfor udbydes der flere steder - lige fra den lokale pizzabar til techgiganten Apple - studierabat på dit indkøb. Du kan altså få rabat med studiekort rigtig mange steder. 

Studielivet kan være nogle af dine bedste år 

Selvom det at være studerende, især i vore dage, kan være stressende, og studielivet truer med angst og pressede hverdage, er det samtidig nogle af de fedeste år. Som universitetsstuderende møder du ikke bare andre unge, men tilmed unge, der er interesseret i det samme som dig - i hvert fald rent fagligt. Studielivet er altså en tid, hvor du får lov til at beskæftige dig med noget af det, du finder allermest interessant, sammen med andre unge. 

Studierabat hjælper dig sidst på måneden 

Studielivet er sjovt, og derfor også dyrt. At være på SU er en kæmpe gave, som kun i Danmark bliver praktiseret, og det er der bestemt en grund til at være taknemmelig for. Uden SU’en ville studerende landet over være nødsaget til at tage skyhøje studielån og være i gæld allerede fra dag ét. Sådan er det heldigvis ikke, for selvom SU’en gør en stor forskel, kan det stadigvæk knibe sidst på måneden. Her er det altså heldigt, at du har et studiekort, og kan få rabat på alt fra mad til billige øl. 

Man kan ikke købe glæde, men du kan købe et studiekort

Er du over 12 år, og er fuldtidsstuderende, kan du faktisk købe dig et studiekort. Det er ikke så udbredt, men muligheden findes. Konceptet foregår sådan, at du indberetter dit studiested, og så bliver kortet tilsendt kort tid efter. Dette kan nemt og hurtigt klares via nettet. Følg blot linket her. Dette studiekort kan vel at bemærke bruges i hele verden. 

Sørg for et godt foto på dit studiekort 

Studiekortet er noget du, som regelmæssigt skal hive op af tasken, i de år du studerer. Derfor kan det være vigtigt for mange at have et nogenlunde billede på deres studiekort. Studiekort-fotos er lidt ligesom kørekort-billeder - alle ved, at de aldrig bliver rigtig gode. Det er næsten blevet kutyme, at billedet på studiekortet ikke ligner indehaveren grundet det forvanskede billede. Et studiekort kan bidrage til en vis form for selvtilfredshed, når du hiver det op af pungen for at få 15 % rabat på dit tøjkøb. 

Brug studiekortet til meget mere end den billige sandwich 

Studiekortet, så længe det er internationalt, kan bruges i mange sammenhænge, også i udlandet. Skal du ud og rejse, er studiekortet vigtigt at have med sig i bagagen, da du også hér, kan opnå betydelige rabatter. Det kan være på alt fra hoteller, restauranter og markeder.