ADVERTORIALS

tor, 24 feb 2022

Hitsanger klar til koncert: Jeg var alene i 15 år

None

None

Sangeren Johan Kolstrup er klar med nye koncerter, nye sange og en podcast, hvor han har talt med en række musikere om ensomhed og traumer.

Johan Kolstrup er klar med en podcast, en række nye sange og til at tage på turne med nye numre og hits som Motorcykelkapløb, Måske ik’ for evigt? og Hvad sku’ jeg ellers?

Det sker efter, at han har isoleret sig på et københavnsk hotel i 14 dage. Nærmere bestemt Zoku Copenhagen på Amager. Med udsigt ud over byens tage.

Det er her Tjeck møder den langhårede Johan Kolstrup, der har indrettet studie på hotelværelset.

Her har været i selvisolation i mere end 14 dage. For at reflektere og tænke over meningen med livet efter vintermørket og corona, der begge har rimet på ensomhed.

Han er kun blevet afbrudt af samtaler med musikere som Emma Nicoline, Christian Juncker og Tim Schōu, der har været forbi for at snakke og komponere.

Nu er han klar til at fremføre numrene, når der spilles koncert på hotellet 5. marts. Al overskuddet går til Livslinien. Derefter drager Kolstrup selv på turne.

“Jeg har personligt følelsen af meningsløshed, og den kommer i forbindelse med ensomheden,” siger Johan Kolstrup om meningen bag både sange og samtale.

"Det var meget åbenhjertige samtaler. Man bliver ikke hashoman i årtier for sjov. Så har man en grov barndom med i bagagen.”

"En anden af dem, jeg talte med, fortalte, hvordan han som tiårig blev sat af på vej hjem i bilen af sin mor, der var blevet træt af sin søn."

Og Johan Kolstrup måtte da også selv komme på sin egen historie og oplevelser af ensomhed.

"Jeg har været ensom på forskellige måder. Jeg har rejst meget rundt i verden. Boet alene i New York, Berlin og London. Og på den måde tilvalgt ensomheden” siger sangeren fra Skive, der nu bor i København.

Han smiler fredeligt, som om der kommet ro på hans tilværelse. “Jeg har en kæreste nu, men det er første gang i 15 år. Og det gik op for mig, under en af de samtaler, jeg har haft på hotellet, hvor ensom jeg egentlig har været.” “Der gik det op for mig: Åh, stakkels kammerat."

Han tænker sig om.

"For 15 år er længe. Én ting er at møde nogle kvinder og have lidt party-party. Men når de er gået ud af døren, er man kun sig selv. Så har man ingen at dele livet med. Så begynder det, vi mænd kender. Man får en whisky om aftenen og en joint. Den klassiske ene-mand.”

Koncerten finder sted den femte marts fra 19:00 - 21:00.

Adressen på hotellet er Amagerfælledvej 108.

Billetter kan købes her, og du bestemmer selv prisen / hvor meget du vil donere. https://www.eventbrite.dk/e/charity-concert-casting-a-light-on-loneliness-tickets-252917812987