ADVERTORIALS

fre, 20 sep 2019

Hvordan tjener du penge i 2019? - Skriv en blog

Investeringer kan være med til at supplere SUen.

Sponsoreret indhold

Hvordan tjener du penge i 2019? Svaret er internettet. Vi giver dig 2 gode grunde til, hvorfor internettet og blogging redder din pengepung.

Skriv en blog

Dette vil være din første prioritet til at tjene penge. Blogging kan således hjælpe dig med at tjene penge hurtigt. Mange af disse ting sker ikke, medmindre du begynder at skrive en blog. Begynd med at skrive en blog til din egen virksomhed. Hvis du er usikker på, hvad en blog er - er en blog en måde at udtrykke tanker og et sted, hvor andre kan lære online. Du bruger et sted som WordPress til at have din blog på. Med din egen blog kan du begynde at tjene penge online. Når du har oprettet dit websted, kan du vælge et WordPress-tema og oprette sider på dit websted. For dette websted kan du vælge en om dig-side, kontaktside og blog-side. Skal du begynde at bruge din blog til at tjene penge på, har du brug for en side om privatlivspolitik og ansvarsfraskrivelse. Dette er en juridisk side, der lader brugerne vide, hvordan du bruger din blog til at tjene penge (dvs. hvis du vil bruge affiliate marketing eller for eksempel oprette en e-mail-liste). Du kan dertil bruge en gratis skabelon til at komme i gang. Efter du har konfigureret dine sider og tema  på din WordPress-blog, kan du begynde at skrive blogindlæg til dine læsere. Denne blog kan fungere som en måde at markedsføre dine forskellige ydelser på, og den kan være en måde at blogge for nogle bestemte læsere på.

Bliv betalt for at gæsteblogge

En anden måde at tjene penge i 2019 er at begynde at blive betalt for at gæsteblogge på andre sider. Gæsteblogging er, når du har dit blogindlæg på en anden persons blog. Gæstebloggere lægger deres blogemner op, og webmasteren kan acceptere dem og offentliggøre dit indlæg den pågældende blog. Selvom personen ikke betaler for dette indhold, er der mange gæsteblogs, der betaler for indhold. Hvordan finder du steder, der betaler for gæsteblogging? Der er mange blogs, der betaler gæstebloggere for at skrive. Du kan søge efter det på Google - for at få hjælp til at finde siderne eller til at få flere ideer til gæsteblogging. Når du først har fundet en god blog, skal du sørge for at læse blogindholdet og lære deres skrivestil at kende. Derfra kan du lave en tone-of-voice, der er mere personlig, eftersom du har læst deres blog. Når ejeren af webstedet accepterer din tone-of-voice, fortæller han dig muligvis også om den måde, de betaler dig på. Nogle blogs betaler kun for den trafik indlægget genererer. Hvis dit indlæg får masser af clicks og views, får du betalt i overensstemmelse hermed. Andre sider betaler kun for din blogging, og nogle kan bruge måneder på at betale dig. Normalt har magasiner og publikationer en længere betalingsplan end de private sider, så lad dig ikke skræmme! Én ting du skal huske, når du pitcher dit blogemne overfor ejeren af hjemmesiden/bloggen, er, at du ikke skifter emne. Er du blevet godkendt til at skrive artiklen, skal du ikke skifte emne. Blog-ejeren godkender dit tone-of-voice - så du skal også levere det blogemne til dem for blive betalt for det.