ADVERTORIALS

ons, 25 sep 2019

Køb en airbike, og kom i dit livs form

Sponsoreret indhold

De seneste år har CrossFit gjort sit indtog i de danske fitnesscentre. CrossFit bliver af mange udøvere betegnet som det ypperste inden for fysisk træning. Det er en intens træningsform, hvor du træner styrke og kondition. Det særlige ved CrossFit er, at træningen varierer meget, og du styrker dermed mange forskellige dele af din krop på én gang. I følgeskab med CrossFit er airbikes også blevet introduceret for danskerne.  En airbike er en stationær cykel. Den belastning, du oplever, når du cykler, sker ved at cyklens hjul erstattes af en ventilator. Når du træner på en airbike, får du hurtigt pulsen op. Faktisk er en airbike så hård at træne på, at man sjældent træner mere end 10-25 minutter ad gangen.  Airbikes er desuden populære i kickboksning, boksning og MMA. Dette siger en del om airbikes som træningsredskab, da alle disse sportsgrene er meget krævende.  En airbike adskiller sig fra motionscykler og spinningcykler ved at fokusere på hele kroppen, når der trænes. Det vil altså sige, at hvor en motionscykel og en spinningcykel kun fokuserer på underkroppen, vil du med en airbike få bevægelse i hele kroppen, da du bruger armene til at trække og skubbe med. Det gør en airbike særligt velegnet, hvis du gerne vil tabe dig og komme i form, da du hurtigt får pulsen op og får forbrændt en masse kalorier.  

Airbike-test – find din nye cykel

Hvis du gerne vil kunne træne derhjemme, kan du vælge at investere i din egen airbike. Da der er flere forskellige airbikes på markedet, kan det være en god idé at læse en airbike test for at finde den cykel, der lever op til dine krav.  I en airbike-test kan du læse om udvalgte airbikes og blive klogere på deres funktioner. Desuden kan du finde oplysninger om, hvilken airbike der er bedst til prisen, samt hvilken airbike der er bedst i test. Det gør det muligt for dig at finde den airbike, der passer bedst til dig og din træningsform – og din pengepung.   

Finansier din airbike med billige lån

Hvis du gerne vil i gang med træningen, men pengene til en airbike mangler på kontoen, kan du finansiere din airbike med billige lån. Du kan let og hurtigt ansøge om et lån på nettet, og der går kun ganske kort tid, før pengene står på din konto. Fordelene ved billige lån er, at du ikke skal redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Det skal du derimod, hvis du vil låne pengene i banken.  Der er mange låneudbydere på markedet. Det anbefales derfor, at du bruger lidt tid på at finde den låneudbyder, der kan tilbyde dig det bedste lån. For at vurdere, hvilket lån der er bedst, skal du blandt andet kigge på lånets ÅOP, hvilket står for Årlige Omkostninger i Procent. Dette tal inkluderer forskellige renter og gebyrer, og det kan derfor give dig en fornemmelse af, hvad det eksempelvis vil koste dig om måneden at låne 10.000 kroner til en ny airbike.