ADVERTORIALS

ons, 25 sep 2019

Køb lejlighed i Malaga

Sponsoreret indhold

Drømmer du om hvide sandstrande, siesta i solen og hyggelige tapasrestauranter, hvor du kan slutte dagen af med et glas kølig hvidvin? I så fald bør du måske overveje at investere i en lejlighed i solrige Malaga. Flere og flere danskere realiserer i disse år drømmen om en feriebolig i udlandet, og det kan vi godt forstå. Med en feriebolig ved hånden er det let at skifte scene, hvis du får brug for et afbræk fra hverdagen.  Og netop Malaga er et oplagt sted at have en ferielejlighed. Malaga er en havneby beliggende ved Middelhavet i det sydlige Spanien. Det er den største by på Costa del Sol-kysten. I Malaga finder du alt det, du går og drømmer om på en kølig regnvejrsdag i Danmark. Her er hvide sandstrande, et solrigt klima, et stort udvalg af lækre restauranter og spændende seværdigheder. Med en lejlighed i Malaga kan du besøge den skønne ferieby, når behovet for D-vitamin melder sig. Du behøver ikke at bekymre dig om at booke hotel. Du skal blot pakke kufferten og finde en billig flybillet. Der går dagligt direkte flyvninger fra Kastrup og Billund. Du skal blot tilbringe tre timer og 40 minutter i luften, før du kan sætte dine fødder på Malagas varme asfalt i lufthavnen, der ligger otte kilometer sydvest for feriebyen.

Det skal du være opmærksom på, når du køber lejlighed i Malaga     

Hvis du overvejer at investere i en bolig i Malaga, er der en række overvejelser, du skal gøre dig. Som udgangspunkt er det en god idé at overveje, hvilken slags bolig du gerne vil købe, og hvor i Malaga den skal ligge. Måske foretrækker du en lille ferielejlighed tæt på centrum eller et hus lidt uden for byen?  Du bør også overveje, hvor mange mennesker der skal være plads til i din feriebolig. Skal der blot være plads til dig og din partner, eller skal børn og børnebørn også kunne overnatte? Dette har nemlig stor indflydelse på prisen. Næste gang du besøger Malaga, kan du undersøge, hvor du kan finde den slags bolig, du er interesseret i. Det gør det også langt nemmere at indvie en ejendomsmægler i dine boligdrømme, hvis du kan komme med nogle konkrete ønsker til boligen. Det kan også anbefales, at du finder en advokat, der kan være dig behjælpelig i forbindelse med dit boligkøb. Selvom du er god til at begå dig på det danske boligmarked, er det langt fra sikkert, at du færdes lige så sikkert på det spanske marked. En advokat vil eksempelvis kunne hjælpe dig med at finde ud af, om den grund, du er interesseret i, har nogle hæftelser på sig, som du skal være opmærksom på.    Bolig-sydspanien.dk kan du få gode råd til at realisere dine boligdrømme. Her kan du få svar på alle de spørgsmål, du ikke vidste, du havde, i forhold til køb af lejlighed i Malaga. Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når du køber bolig i udlandet, og det er derfor en god idé at være godt forberedt, før du indleder boligjagten. 

Sådan får du et NIE-nummer

Beslutter du dig for at købe en lejlighed i Malaga, er det vigtigt, at du sørger for at ansøge om et NIE-nummer. Et NIE-nummer er et syvcifret nummer, der altid starter med et bogstav. Du kan sammenligne det med et dansk CPR-nummer. Det er vigtigt, at du anskaffer dig et NIE-nummer, når du indleder din boligjagt. Du kan nemlig ikke foretage dig noget uden dette nummer, som er et krav for at kunne købe hus, vælge læge og så videre.  Ansøgningsformlen kan hentes på den lokale politistation. Ansøgningen er på spansk, men du kan godt besvare den på engelsk. Du skal udfylde to ansøgninger, og du skal medbringe dit pas samt to fotokopier af passet. Da du skal have et NIE-nummer for at kunne underskrive skødet på din nye bolig, er det vigtigt, at du udfylder ansøgningen i god tid. Nogle steder kan det nemlig tage helt op til seks uger, fra du har udfyldt ansøgningen, til du kan hente dit certifikat. Hvis du ikke er en ørn til spansk, kan du også vælge at overlade opgaven til danske konsulenter. Det kan spare dig for en masse tid, og du sikrer dig, at ansøgningen bliver udfyldt korrekt.