ADVERTORIALS

tir, 18 jul 2023

Sådan får du plads til din hobby

Sponsoreret opslag

Har du en hobby, der optager meget plads? Måske elsker du at male, og har et værelse der bugner med malerpaletter, pensler og større, ufærdige lærreder, eller måske er du begejstret for at samle på forskellige figurer, der optager al den overfladeplads, der er ledig! Uanset hvad din hobby er, skal der da være plads til den derhjemme! Men det kan være svært. Få tips til, hvordan du får ordentlig plads i denne artikel!  

Benyt dig af selfstorage

Hvis du helt lavpraktisk slet ikke har plads til alle dine ting, hvis du også skal have din hobby, så er et lagerrum altså en fornuftig investering. Du kan finde et lagerrum til leje. Her kan du opbevare de ting, som ikke er nødvendige for dig at have i dit hjem hele tiden, så der kan blive plads til at din hobby kan folde sig ud – både i psykisk og fysisk forstand!  

Byg opad

En anden idé, der ikke kræver en udflytning af noget, handler om at opbevare opad. Det vil sige, at du opbevarer flere genstande på hyller op ad væggen. Det kan både være hobbygenstande og almindelige huslige genstande. Find nogle fine hylder i genbrug, som kan bruges til at holde diverse sager. Du kan fx male hylderne i fede farver, eller du kan finde nogle skabe at hænge op. Du kan også benytte dig af bedrollers. Bedrollers bruges til at gemme sager væk under din seng. Det er en smal, men stor og lang kasse med hjul, som kan trækkes ud fra under sengen og give dig et godt overblik over alt det, du har under din seng. Så er det endelig slut med at skulle ned på alle fire, kravle rundt og forsøge sig med at hive den rigtige indkøbspose med tøj ud fra under sengen!