ADVERTORIALS

lør, 28 mar 2020

Sådan finder du et billigt mobilt bredbånd

Sponsoreret indhold

Det kan være en jungle at finde ud af, hvilket mobile bredbånd, der passer bedst til dit behov. Derfor er der også alt for mange danskere, som betaler alt for meget for deres mobile bredbånd.  Der findes et hav af forskellige udbydere af billige mobile bredbånd, så det handler for dig om at finde det, der passer bedst til dit behov. Du skal bl.a. overveje hvor meget data du bruger, hvor ofte du er på farten, og om du skal have et mobilt bredbånd, der virker i udlandet. 

Hvordan du finder ud af, hvad dit behov er

Som sagt er det vigtigt, at du undersøger, hvor meget data du bruger. Mange vurderer deres internetforbrug ud fra, hvor meget de selv tror, de bruger. Dog er det oftest meget misvisende i forhold til ens egentlige forbrug.  Heldigvis har de fleste computere indbyggede funktioner, som kan fortælle dig, hvor meget internet du bruger. Hvordan du tjekker dit internetforbrug, afhænger af, hvilken type computer, du har. Hvis du har en Windows-PC, skal du gå ind i internetindstillinger, mens på en Mac computer skal du ind i aktivitetsovervågning. Herfra kan du se, hvor meget internet du har brugt i en given periode. Det er også vigtigt, at du har overblik over, om du bruger internet mens du er på farten. Kører du f.eks. meget i tog eller bus, eller befinder du dig tit på steder uden Wi-Fi, burde du nok vælge et USB- modem. Hvis du derimod primært har tænkt dig at bruge dit mobile bredbånd i dit eget hjem og gerne vil have både computer, telefon og iPad koblet til internettet, skal du vælge en router med mobilt bredbånd. 

Så hvilket mobilt bredbånd skal du vælge?

Når du har fået styr på, hvad dit behov er, skal du finde et selskab, der tilbyder et passende mobilt bredbånd til dig. Vi ved godt, at det er nemmere sagt end gjort, så derfor har vi fundet et selskab, som vi tror kan tilbyde det, du har behov for. Det frembrusende danske selskab Duka har gjort beslutningen enkel for dig. De tilbyder et billigt mobilt bredbånd fra kun 99 kr./md., som du også kan bruge i hele EU. Ved Duka kan du selv vælge, om du skal have et USB-modem, som du altid kan have med i farten, eller om du skal have en router, så du kan tilslutte flere enheder til internettet. Det er helt op til dig. Du skal heller ikke bekymre dig om dårlig forbindelse, uanset hvor du befinder dig. Dukas billige mobile bredbånd benytter sig nemlig af Danmarks bedste 4G-netværk, så du vil have mobilt bredbånd i selv de mørkeste afkroge af Danmark. Du kan læse mere om Duka og deres produkter her.