ADVERTORIALS

fre, 04 okt 2019

Styrk dit barns selvværd fra starten

Sponsoreret indhold

De fleste forældre ønsker, at deres barn får den bedste start på livet. Og det kan ske på mange måder. I mange tilfælde er det kærlighed, som står først for. Kærlighed, omsorg og nærvær. Det er tre aspekter, som, mange mener, er med til at skabe et godt fundament for barnets liv.  Men det er også de udefrakommende faktorer, der kan have stor betydning. Det er blandt andet omgivelserne, hvor dit barn vokser op, og i særdeleshed børneværelset, hvor dit barn kommer til at bruge mange timer.  Du kan finde plakater fra Smilbart i alle farver, motiver og størrelser. Du kan vælge et motiv, som du ved, barnet kender. Eller har som favorit. Og det samme gør sig gældende med farven.

Indret et børneværelse fyldt med følelser og indtryk

Når dit barn er blevet gammelt nok, skal det have sit eget værelse. Indretningen kan her være en udfordring. Indretningen kan særligt skabe tankemylder, når det kommer til opbevaring. For hvor skal alle barnets ting opbevares? Når du har styr på det praktiske, kan du begynde at tænke i billeder og en mere blød indretning. Det vil sige en indretning, der taler til dit barns følelser og tanker. Og eventuelt fantasi og kreativitet, som jo er vigtigt, når man er i en udviklingsalder.  Der er mange måder at indrette et børneværelse på. Et af dem kan være med børneplakater fra Smilbart. Børneplakater kan komme i mange former, motiver og farver. Men det essentielle er, at børneplakaten kan være med til at skabe en form for tryghed.  Du kan vælge at hænge et billede op af dit barns yndlingsdyr. Det vil give rar stemning, og dit barn vil have noget bekendt på sit værelse. 

Sådan får du selvværd med ind på værelset

Du kan med fordel vælge at hænge et billede op med dit barns familie. Eller med oplevelser, som I har lavet sammen. For netop denne følelse af at være en del af noget, er med til at styrke selvværdet hos dit barn.  Du kan også hænge et billede op af den superhelt, som dit barn ser op til. Det vil være med til at styrke dit barns selvbillede. Og måske inspirere dit barn til handling. Dette selvbillede kan ligeledes blive forstærket ved valg af billeder, som viser dit barns personlighed. Det kan være særlige sider, hvor dit barn virkelig skinner igennem.  Alle disse indtryk er med til at skabe noget særligt hos dit barn. Det er med til at give et sundt fundament for et nysgerrigt væsen, der ved, hvad de vigtige værdier er. Så derfor kan det anbefales at overveje den vægdekoration, som skal være på værelset.  Du kan med fordel tage dit barn med i udvælgelsen af vægdekorationen. Så giver du dit barn lov til at komme med sin mening og være med til at bestemme, om der skal børneplakater eller noget andet på væggene på børneværelset.