I sit nye show samler Rasmus Bjerg op, hvor han slap i det sidste.

Rasmus Bjerg på soloturné 2017

Efter sin succesfulde ”Endelig Alene”-turné er Rasmus Bjerg i 2017 klar med ”Solo#2: Vel-Bjerg’et” – et nyt kapitel i hans drøm om at underholde.

I Rasmus Bjergs første soloshow, mødte vi ham som barn. Vi så ham som Stig Rossen, som Elvis, som klovn med rød næse, som sin morfar, som Hello Kitty og som sig selv.

Han forsøgte at besvare spørgsmålet om, hvad der egentlig er indeni Rasmus Bjerg. Vi fik historien om drengen, der voksede op i Vester Nebel uden penge, uden den store gule Lego-borg, uden snow wash-jeans, uden carport og bidet. Men med store armbevægelser og med drømmen om at underholde.

I sit nye show samler Rasmus Bjerg op, hvor han slap i det sidste. Vi skal høre, hvordan det gik, efter at han forlod Vester Nebel. Han blev blandt andet skuespiller, overvægtig og folkekær – han blev RASMUS BJERG.

Han blev far til fire, ligesom i filmene, bare i virkeligheden. Han fik rhododendronbed, han fik sommerhus med sprossevinduer, han fik succes. Nu sidder han i sit skærgårdskar med høj puls, forpustet og har det godt, lidt for godt, for Rasmus Bjerg er blevet: Vel-Bjerg’et.

Nu stiller Rasmus Bjerg sig selv spørgsmålet: Er det muligt at nyde sin velbjergethed i ro og mag? Kan man sidde i sit vildmarksbad og nyde en kold øl uden forstyrrelser? Og hans svar er: GU’ KA’ MAN EJ! Overalt omkring sig ser han kriser. Finanskriser, flygtningekriser, oliekriser og kriser i almindelighed, og de maser sig ind i hans liv.

Rasmus Bjerg er bange. Men synker han, eller flyder han mon ovenpå? Tager han kampen op, eller lader han andre tage den? Kan han stadig få os til at grine? Og har han mon skrevet en sang om det han tumler med?

Alle disse spørgsmål – og meget mere – vil Rasmus Bjerg besvare i sit helt nye soloshow.

RASMUS BJERG:

“Solo#2: Vel-Bjerg’et” – Turné 2017

27/9 – Bremen Teater, København FORPREMIERE

28/9 – Bremen Teater, København PREMIERE

29/9 – Bremen Teater, København

30/9 – Bremen Teater, København

05/10 – Kedelhuset, Silkeborg

06/10 – Musikteater, Holstebro

07/10 – Musikteater, Vejle

26/10 – Gimle, Roskilde

27/10 – Musikhuset, Aarhus

28/10 – MCH Herning Kongrescenter, Herning

29/10 – Teater, Kolding

04/11 – Tinghallen, Viborg

10/11 – Sønderjyllandshallen, Aabenraa

11/11 – Magasinet, Odense

17/11 – Musikkens Hus, Aalborg

18/11 – Musikhus, Esbjerg

BILLETPRIS: KR. 265,- + gebyr

BILLETSALG & INFO: rasmusbjerg.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.