REJSER

ons, 20 jan 2016

Gode råd til et bedre og mere spændende forhold

Mere pift i parforholdet?

Kunne du godt tænke dig et bedre og mere spændende parforhold? Du er bestemt ikke alene. Dog er det desværre de færreste som gør noget ved det. Hvorfor ikke være ham eller hende som tager skeen i den anden hånd og virkelig kæmper for et parforhold som er langt bedre end gennemsnittet?

Herunder kan du læse diverse råd til, hvordan jeres parforhold bliver forbedret markant. Det er ikke sikkert, at alle rådene er noget for dig, men der burde være et eller to som med fordel kan bruges.  

Vær ærlige over for hinanden

Ærlighed er meget vigtigt. Derfor er det noget I bør arbejde på og ikke mindst stræbe efter at være over for hinanden. Ligeså snart løgnen fylder i et parforhold, så begynder det at gå ned ad bakke. Vær ærlige! LÆS OGSÅ: "Sådan får du mere gnist i dit parforhold"

En smule spontanitet skader IKKE

Det skader absolut ikke at være lidt spontan engang imellem. Derfor kan I med fordel skifte til at komme med en god ide til noget I kan lave. Det kan for eksempel være en spontan tur i byen, i biografen eller måske noget vildere, der får adrenalinen til at pumpe. Mulighederne er mange!

Sexlegetøj er ikke længere et tabu

Da sexlegetøj ikke længere er et tabu, har I så overvejet at prøve kræfter med denne gren af kærlighedslivet? Det kan være ganske sjovt og spændende at prøve noget nyt i sengen. Der er i øvrigt ingen som siger, at I skal starte ud med det mest hardcore legetøj. Start stille og roligt og byg på efter behov. Det vil uden tvivl give jer mange gode oplevelser som vil gøre forholdet stærkere og ikke mindst mere inspirerende. Se udvalg af sexlegetøj

her.

Hjælp fra en professionel kan være meget effektivt Hvis I er helt derude, hvor I ikke selv kan hjælpe hinanden, så er der intet andet for end at kontakte en professionel. Tit og ofte kan I med hjælp fra en terapeut komme på ret køl igen og faktisk vende tilbage endnu stærkere – og hvem vil ikke gerne det? Og prisen for en terapeut er givet rigtig godt ud, hvis det er ensbetydende med, at I får et fantastisk forhold.