REJSER

tir, 31 maj 2016

Skal din klasse på studenterkørsel?

Det er vigtigt at være ude i god tid når der skal bestilles vogn til studenterkørslen

Hvis du er så heldig, at du efter flere hårde år med uddannelse skal opleve at kørestudenterkørsel med dine klassekammerater, så se med her. Vi har nemlig fundet et par ting frem, som I skal sørge for i forberedelserne til jeres studenterkørsel.

Planlægningen skal være på plads

For at kunne planlægge, hvor I skal køre hen på jeres tur, er det nødvendigt, at et par fra klassen samler adresser ind på forældre. Så kan I klargøre en rute for dagen, og så skal I have informeret forældrene om hvornår på dagen, de kan forvente at få besøg. En anden rigtig god idé er at snakke med de forskellige forældre om, hvad de gerne vil servere for jer i løbet af dagen. Nogle gange hører man nemlig om, at alle forældrene disker op med den helt store anretning af mad og drikke, og det bliver hurtigt for meget, når der er så mange forældre at besøge. Endnu mere forfærdeligt er det, hvis alle forældrene tænker, at de andre sørger for mad – så er der pludselig ikke nok mad. Så her er planlægning smart.

Den rigtige vogn til jeres klasse

Alt efter hvilken klasse I er, og hvilken uddannelse I har gået på de seneste år, skal I nu vælge den helt rigtige studentervogn. Flere steder har de kun én at vælge i mellem, og det kan godt blive lidt kedeligt. Men nogle steder ser man også, at de har flere forskellige sjove vogne. Se for eksempel !AMOK Studenterkørsel, som ligger i Nordjylland. De har fire forskellige vogne herunder blandt andet en militærvogn og en, der er helt lyserød. Det er bare lidt sjovere med en vogn, der skiller sig ud på vejene. Derudover er det en virksomhed, der har alle papirer i orden lige fra sikkerhed til polititilladelser. Klik her for at se mere.

Musikken skal være i orden

Der er intet værre end at være til fest med dårlig musik. Derfor skal I selvfølgelig sørge for at have en ordentlig højtaler med på turen. Hvis ikke nogen i klassen har en, kan I sagtens finde en trådløs højtaler til ret billige penge. De forskellige producenter er nemlig begyndt at kunne lave nogle trådløse højtalere i utrolig god kvalitet til en god pris. Se eksempelvis Jabras Soulmate højtalere. De er små og lettere at have med rundt på farten – også til forskellige andre fester, som foregår udenfor, eller hvor man ikke nødvendigvis har let adgang til et stik. Jabras Soulmate højtalere findes i tre forskellige størrelser og prisklasser. Men deres to små højtalere er helt fine og spiller rigtig godt og længe – nemlig op til 8 timer. Når I har alle forberedelserne på plads, er det bare om at nyde jeres studenterkørsel. Det bliver en dag, I husker længe! (Artiklen er sponsoreret)