REJSER

man, 06 feb 2017

Før regnskab direkte fra din smartphone

Billy er en regnskabsapplkation der er enkel og brugervenlig

Som selvstændig erhvervsdrivende, så er du med garanti ofte på farten. Derfor kan det også være en særlig fordel for dig, at du vælger et program, der kan hjælpe dig med at skabe et økonomisk overblik. Det har du mulighed for at gøre brug af i form af en regnskabs app, som kan tilgås direkte fra din smartphone eller tablet. På denne måde er du sikker på, at du altid har mulighed for både at fakturere, registrere regninger og have et overblik over, hvad du skylder i moms osv., direkte fra din smartphone og lige, hvor du befinder dig.  

Et eksempel på en app, der kan tilbyde alt dette er Billy. Det er langt fra alle, der tilbyder dette, så derfor er det en rigtig god idé, at det er noget, du sørger for at have fokus på, når du skal vælge et program til at sikre det økonomiske overblik. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange fordele forbundet med, at kunne udføre fakturering direkte fra din smartphone eller din tablet-pc. Én ting er, at det er nemmere for dig at sende en faktura, når du sidder ude hos kunden, men samtidig kan du også udnytte din transporttid til det maksimale.

Vær effektiv på farten og få det optimale ud af din tid

Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du godt er klar over, at det er uhyre vigtigt, at du sørger for at udnytte din tid på effektiv vis, så du dermed også får det maksimale ud af din hverdag. Hvis du ofte rejser rundt i landet, så vil du med garanti også opleve, at det er vigtigt, at du sørger for at udnytte den tid, du bruger på transport - og det er lige netop også derfor, der faktisk er fordele ved at vælge toget frem for bilen, hvis du f.eks. skal mellem Århus og København el.lign. Sidder du i toget, så kan du udnytte tiden bedre og det giver dig blandt andet muligheden for at klare registrering af regninger, fakturering og deslige direkte fra din smartphone, så du nemt kan tage billeder af kvitteringer eller andre bilag og tilføje dem direkte til dit regnskab. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at du kan gøre både fakturering og generelt regnskabsføring langt nemmere, hvis du sørger for at vælge ét af de alternativer, der er på markedet som f.eks. Billy.

En regnskabsapplikation skal være enkel og brugervenlig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en regnskabs app ikke er noget værd, hvis ikke den er både brugervenlig og enkel. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at vælge et regnskabsprogram, der tilbyder dig en regnskabsapplikation, der er både enkel og brugervenlig. Det er nemlig med til at sikre dig, at du reelt set kan udføre de førnævnte opgaver direkte fra din smartphone. (Indlægget er sponsoreret)