REJSER

fre, 13 jul 2018

Gør din lejlighed salgsklar

Det kan forøge en lejligheds værdi at hele ejendommen er i god stand.

Der kan være flere grunde til, at man flytter fra sit nuværende hjem. Måske er der for lidt plads, for langt til studie eller arbejde, eller måske kan man bare ikke enes med rumboen eller naboen. En gang imellem trænger man bare til at forny sine omgivelser og komme til at bo i noget, som er anderledes på enten den ene eller den anden måde i forhold til det, som man har nu. Men hvordan kommer man lige af med sin lejlighed, og hvad er den egentlig værd? Der er heldigvis folk, der kan hjælpe en med at vurdere ens lejligheds værdi, og samtidig kan man gøre rigtig meget selv, for at få værdien til at stige.

Få vurderet lejlighedens værdi

Det er et stort skridt at skulle flytte ud af sin lejlighed. Især hvis man har boet i den i flere år. Nogen gange er det dog en nødvendighed at skulle flytte. Hvis man har fundet en kæreste, som man gerne vil bo sammen med, og denne ikke ønsker at flytte ind i ens lejlighed, men hellere vil finde noget helt nyt sammen. Eller hvis ens økonomi er blevet ændret i et eller andet omfang, der betyder, at man ikke kan betale sin nuværende lejlighed, så kan man være nødsaget til at flytte. Det med flytning er dog ikke altid lige til at finde ud af selv - og slet ikke hvis det er første gang, at man skal prøve det. Heldigvis er der en del kompetente folk, der er specialiseret i at hjælpe dig med at vurdere og sælge din lejlighed for dig. Bestil lejlighedsvurdering her og find ud af, hvad din lejlighed er værd, så du ved, hvad du kan tillade dig at sælge den for.

Forøg salgsprisen

Inden man vælger at sælge sin lejlighed, er det en god ide at undersøge mulighederne for at øge sin lejligheds salgsværdi. Der er nemlig mange ting, som man selv kan gøre. For det første er det en god ide at tjekke, om alt fungerer og er, som det skal være - såsom f.eks. at tjekke stikkontakter, fugt og lignende. For det andet bør man male hele lejligheden, og det gælder alt fra vægge til vinduer og døre. For det tredje skal gulvene være i orden. Hvis der er gulvtæppe på, skal det ligge, som det skal, og ved trægulv er det en god ide at sørge for, at gulvet ikke knirker, samt at det bliver slebet ned, inden man sælger det. På www.gkservice.dk kan du få hjælp til at klare gulvet. Det kan nemlig være svært at klare selv, når man ikke har det rigtige udstyr til det, eller hvis man ikke har prøvet det før. Noget andet, der kan være med til at forøge lejlighedens værdi, er, hvis hele bygningen er i ordentlig stand både udvendigt og indvendigt. Hvis bygningen bliver malet jævnligt, og hvis taget bliver holdt fri fra mos, er der en god chance for, at køberne vil få et godt førstehåndsindtryk af hele lejligheden. Det er derfor værd at holde både bygning og egen lejlighed i stand, da de kan hæve værdien, hvis man en dag vil sælge.
None

None