REJSER

tir, 08 aug 2017

Jeans er ikke bare en buks

Med den rigtige tøjstil kan man understrege sin personlighed (Colourbox)

Tøj til kvinder i alle aldre og størrelser er noget, man tit hører i reklamer. Det virker da også meget tillokkende. For det er jo virkelig svært at finde tøj, der bare sidder perfekt, når man køber det.

Det er jo nok de færreste kvinder, der går rundt med en krop, der bare passer til en str. 38 eller hvad den nu kan skrues ned i. Vi er jo alle forskellige og der er meget få med modelmål. Især bukser og jeans kan volde besvær, ikke kun med livvidden, men så sandelig også i længden. Heldigvis findes der meget dejligt tøj til kvinder, der gør det nemmere at kunne klæde sig i en feminin og afslappet stil. Dranellas kollektion henvender sig specielt til den selvsikre kvinde uden alder, der sætter pris på altid at være velklædte. Designerne bag mærket har gjort meget ud af, at tøjet skal kunne bruges til forskellige anledninger og være alsidigt. Hos Fruens Hus har de valgt at forhandle et stort udvalg af Jeans fra Dranella, så netop der kan du finde en Dranella Jeans, som falder i din smag. De skønne Jeans er stilrene og findes i både klassiske modeller i klassiske farver, såvel som du vil kunne finde en Jeans i et nyt, lækkert design. ”Klæder skaber folk” siger man, og det er da heller ikke helt forkert. Med den rigtige tøjstil kan man understrege sin personlighed, og vise at man kan træffe sine egne karriere- og livsstilsvalg, både på job og i fritiden.
None

None

Lækker Jeans fra Dranella. 5-lommet model i denimkvalitet med slidte effekter for og bag. Tracy fit. Tætsiddende pasform med vidde nederst i benene. Fast linning og bæltestropper. Dekorative lynlåslomme foran. 98% Cotton,2% Elastane Pasform: Tætsiddende Det kan være en god idé at have nogle gode basis-ting i sin garderobe, og her kan et par flotte blå klassiske jeans måske redde mange af dine tøjkriser, da du kan hive dem frem og style dem på et utal af måder, så du får et nyt udseende hver gang. Når tøjet sidder godt, og er behageligt at have på, vil man unægtelig også udstråle afslappethed, selvsikkerhed og overskud. Om du er på udkig efter en Jeans til hverdag, til arbejdsbrug eller til en tur i byen, så kan du finde et stort udvalg af Jeans på Fruens Hus. En Dranella Jeans er ikke bare en buks, men et stykke tøj du kan bruge til lidt af hvert. (Indlægget er sponsoreret)