REJSER

tor, 02 apr 2015

Koncertanmeldelse: Scarlet Pleasure – it was HEAT

Scarlet Pleasure skød påsken i gang på Train, Aarhus

80’er musik med look-a-like Michael Jackson moves fik aarhusianerne til at svede på Train i Aarhus

None

None

Anmeldt af: Maj Laden Nørgaard

Med tilråb fra publikum kom gruppen Scarlet Pleasure på scenen med et brag. En mørk scene og en snert guitarspil fra det kendte nummer ”Under The Palm Trees” fik fansene til at koge over.

”Aarhus?” spurgte forsanger Emil Goll forsigtig kort efter deres entré. Og så kom der ellers spotlight på bandet, som havde iført sig opsigtsvækkende sølvjakker. Det aarhusianske publikum skreg af begejstring.

I går aftes skød Scarlet Pleasure påsken i gang, da de optrådte på spillestedet Train i Aarhus på deres forårsturné. Gruppen er den enestående sammensætning af musiktrioen med Alexander Malone på bas, Joachim Dencker på trommer og Emil Goll som sanger.

Til opvarmning var upcoming navnet Anya, som gjorde det fremragende med sin R&B-lyd. Hun er i øvrigt nomineret til Politikens ”IBYEN Prisen” for Årets Upcoming.

Se Scarlet Pleasures indtræden på scenen på Train i dette klip.

Hvem?

Scarlet Pleasure, support: Anya

Hvor?

Train, Aarhus

Hvornår?

1. april, 2015

Hvad?

Genrer er R&B og pop.

Lækre moves gjorde publikum 80’er liderlige

For nylig udkom bandet med nummeret ”HEAT”, som de da også spillede foran de fremmødte publikummer i går aftes. Efter en del numre spurgte forsanger Emil Goll publikum, om de havde fået varmen, og om de var blevet 80’er liderlige. Det spørgsmål faldt i god jord.

Han tilføjede: ”Er der den såkaldte hede herinde?” som er en reference til gruppens hashtag #DenSåkaldteHede, som de anvender på de sociale medier. Og så lød tonerne fra det nye nummer ”HEAT”, som gruppen i øvrigt offentliggjorde en spritny musikvideo til i går. Ligeledes smed alle bandets medlemmer sølvjakken – trommeslager Joachim Denker var endda i bar overkrop.

None

None

Andre populære sange fra gruppen er single, "Windy", som blev P3s Uundgåelige i februar 2014 og gav dem bastant spilletid i radioerne. Deres debutkoncert på Lille Vega blev ligeledes udsolgt på ganske kort tid. I september sidste år udkom EP’en "Mirage" som blandt andre indeholder singlerne "Under The Palm Trees" og netop "Windy".

Say My Name holder hundrede

Gruppen fik for alvor vækket 90’erne til livs, da de overraskende spillede ”Say My Name” fra 1999 af pigegruppen Destiny’s Child. ”Det holder stadig ikke?” spurgte Emil Goll. Nummeret blev veludført med forsangerens behagelige stemme.

Generelt var Scarlet Pleasures sceneoptræden præget af 80’er og 90’ernes musikstil, som skabte en kæmpe fest. Emil Goll har udseende som Nick Carter (forsanger i Backstreet Boys) med sit afblegede kasserollehår, han udførte lækre danse-moves som Michael Jackson og ikke mindst har han en ren og lækker stemme.

Der var god kemi bandmedlemmerne i mellem. Ligeledes fik de fansene med ved at kigge dem i øjnene og flirte med deres smartphones, som var sat til optagelse. Desuden kunne man være heldig at røre Emil Goll, når han flere gange rakte hånden ud.

Bandet rendte frem og tilbage på scenen og dansede og sang til alle gæsterne. På et tidspunkt var der et uforudset sammenstød mellem Emil Goll og bassist Alexander Malone, men ikke engang det kunne slå drengene ud. Det tog de med et smil og forsatte, hvor de slap.

None

None

Turnéen er stadig i gang

Det danske pladeselskab Copenhagen Records, som står bag Scarelet Pleasure har skudt papegøjen den seneste tid, når det gælder om at finde musiktalenter. Patrick Dorgan, som TJECK Magazine besøgte i Vejle er en upcoming-navnene sammen med Alex Vargas.

LÆS OGSÅ: ”Koncertanmeldelse: Patrick Dorgan – soulgenren når nye højder”

Mere etablerede musikere på den danske musikscene er blandt andre Stine Bramsen, Lukas Graham, Nik & Jay, Noah og mange flere. Og nu har Scarlet Pleasure ligeledes vækket interesse for de danske musikelskere.

Det er endnu ikke for sent at se Scarlet Pleasure, da de kun er halvejs på turnéen. Du kan se planen via bandets Facebook-side

Ellers slutter TJECK Magazine af med denne video, hvor nummeret "HEAT" blev spillet. Sikke en fest, Scarlet Pleasure lavede i nat.