REJSER

tor, 05 mar 2015

König vil gerne have klar besked

Christina König og Emil Falk, der tilsammen danner duoen König, sender ny single på gaden

Vil du det her, eller vil du ikke? Spørger König på deres nye single, som har fået titlen  ”Uundværlig” og som  handler om at være i den der situation hvor, man er sådan lidt usikker, og man kan ikke rigtig finde ud af hvad, den anden vil.

Man står med det ene ben ude af døren og det andet sådan lidt; sig nu jeg er fed, eller du gerne vil mig. Man hører om mange der spiller et spil i jagten på kærligheden og det er sådan lidt et eksempel på en der prøver at gøre op med det; så hallo! Vil du det her, eller vil du ikke? – ellers skrider jeg. Det er ultimatumøjeblikket det her, nu er det nu!

LYT HER

Man hører om mange der spiller et spil i jagten på kærligheden og det er sådan lidt et eksempel på en der prøver at gøre op med det; så hallo! Vil du det her, eller vil du ikke? – ellers skrider jeg. Det er ultimatumøjeblikket det her, nu er det nu! Man har brug for finde ud af, hvad skal der ske? Skal det blive til noget det her, eller har du for travlt med noget andet eller nogle andre måske? Siden vi udgav ’Uanset’ i efteråret har vi været ude og spille en masse koncerter og det har været sundt for os, at komme ud og opleve reaktionen fra publikum. Vores univers er lidt opstået undervejs og i evig udvikling, men det er kendetegnet ved at det er meget kontrastfyldt, meget vedkommende og meget simpelt, men det er stadig noget dybde og noget kant, så man kan blive ved med at opdage nye lag i musikken, selvom det virker meget lige til. Musikken er popmusik. Det er jo det vi laver, men vi har lidt en R&B tilgang til det og det gør det til noget sjælfuldt stads. Uundværlig er på samme tid en dansabel og moderne R&B sang, som vi har tilført håndspillede instrumenter, som guitar, tamburin og Pedal Steel. Det giver sangen en mere organisk og til tider nærmest country-agtig vibe, som netop er en af de elementer der kendetegner ’König.” SE VIDEOEN HER Duoen König består af Christina König (vokal) og Emil Falk (producer). De mødte første gang hinanden på Klejtrup Musikefterskole i 2004, men der skulle gå næsten 10 år, før de satte sig sammen og besluttede sig for at finde en fælles melodi, deltage i DR’s karrierekanon og danne duoen König.