REJSER

tir, 24 apr 2018

Sådan får du en bedre hverdag

En god hverdag indebærer, at man føler sig lykkelig og har det godt i sig selv.

De fleste os kan nikke ja til at have oplevet stress i hverdagen. I Danmark er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, hvor mange af os arbejder meget mere end det. Derfor er det sjældent, at man har tid til at forkæle sig selv og slappe lidt af, når man har en travl hverdag. I denne artikel finder du gode råd til, hvordan du får en bedre hverdag.

Det kommer indefra

En god hverdag indebærer, at man føler sig lykkelig og har det godt i sig selv. Den nemmeste måde hvorved kan føle dette, er ved at starte indefra. Når man er stresset, så negligerer man ofte sin kost, da man ikke har tid og overskud til både at handle og stå at lave mad i køkkenet, hvorfor det typisk ender ud i usund take-away i form af en snasket pizza. Mantraet ”man er, hvad man spiser” er særligt gældende her, for at få en bedre hverdag, bør du fokusere på, at du får en sund og varieret kost. En sund og varieret kost indebærer, at man følger Sundhedsstyrelsens råd om at spise 600 gram grønt om dagen, så læg de tomme kalorier på hylden og spis dig mæt i råvare, som ikke er proppet med diverse e-numre. Der er mange delte meninger om, hvorvidt kød er en vigtig bestanddel i en sund kost. Derfor bør du gøre op med dig selv, hvorvidt du ønsker at spise kød eller ej. Hvis man stopper med at spise kød, så kan det være en nødvendighed at supplere sin kost med kosttilskud fra New Nordic, som sikrer, at man får den rette mængde af vitaminer og mineraler.

Kobl af

Hvis du har en stresset hverdag, er det ikke ensbetydende med, at du har stress. Dog bliver du nødt til at omlægge din livsstil, således det ikke ender ud i med, at du får stress. For at mindske risikoen for at få stress, skal man huske at koble af. Om det blot er ved at læse en god bog i et par timer om dagen, eller det kræver mere end det, er op til dig. Hvis man beslutter sig for at være derhjemme og koble af, så skal man være sikker på, at man ikke blot tager arbejdet med hjem. Desværre er der mange mennesker, som gør dette, og derfor kan det være en klar fordel at tage på en rejse. Har du altid drømt at komme til Bali eller en anden destination, så forkæl dig med en rejse hertil. Har din bedre halvdel ikke fri, så frygt ikke at tage ud at rejse alene. På den måde kan det være, at du kobler bedre af og finder ro i dig selv igen. Har du ikke det økonomiske råderum, så kan det være værd at overveje, om du skal tage et lån, da stress ikke er noget, man skal undervurdere.

Skab de bedste rammer

Du kan ikke være på ferie i uendelig tid. Derfor er det en god idé at indrette dit hjem således der bliver lagt op til hygge og afslapning. Ligeledes bør du have styr på alle dine ting, således du ikke hver morgen skal lede efter dækkeservietter eller to sokker, som der er ens. Skab derfor de bedste rammer i hjemmet, således du får en bedre hverdag. En ting som du især skal investere i, er en seng. Man sover omkring 1/3 af sit liv, og søvn er vigtigt for, at kroppen kan fungere ordentligt. Derfor er det vigtigt, at du har en seng, som passer præcis til dine behov og kropstype.
None

None