REJSER

ons, 24 feb 2016

Sexede bøger hjælper Datinglykken

Mænd kan lide erotik læsere, kvinder kan lide krimielskere (Colourbox)

En undersøgelse fortaget blandt 1700 medlemmer hos Affinitas viser, at Læseheste har gode chancer når det kommer til kærlighed: ca. 60% af deltagerne foretrækker en date der kan lide at læse, og visse genre gør læserne specielt eftertragtet.

Man siger at ingen bliver kloge af, kun at læse bøger. Men bøger kan sørge for held i kærlighed! Man skulle måske ikke tro, at bogorme bliver anset som specielt sexet - men storlæsere har faktisk gode chancer for at finde sig en partner, takket være deres forkærlighed for bøger. Dette fremgik af en stor undersøgelse, hvor over 1.700 Affinitas medlemmer fra hele verden deltog. 64% af kvinderne og 53% af mændene svarede, at det var vigtigt for dem, at en potentiel partner var glad for at læse.
None

None

Mænd kan lide erotik læsere, kvinder kan lide krimielskere

Men det handler også om, hvad vi læser. Her viser det sig, at mænd og kvinder har helt forskellige præferencer. Mange mænd synes at tage ordet "bogelsker" bogstaveligt: ​​1 ud af 5 mænd synes, ​​at kvinder, der læser erotisk litteratur er særligt spændende. Med andre ord, er der ingen grund til at skamme sig over at læse Fifty Shades of Grey trilogien! Mænd, der ønsker at imponere en date med hvad de har på boghylden, bør helt sikkert ikke bruge samme strategi: Kun 6% af kvinderne kunne lide mænd, der læser erotiske bøger. Genren de fleste syntes var mest attraktiv, var krimi. Et flertal på 19% foretrækker således hemmelighedsfulde og mystiske mænd, som elsker at grave sig ned og indleve sig i en gådefuld krimi. LÆS OGSÅ: "10 gode dating råd" PARTNERMEDNIVEAU’s psykolog Salama Marine forklarer, hvorfor de fleste singler kan lide bogelskere: "Vi er på udkig efter folk med interessante hobbyer, herunder læsning. Hvorfor? Fordi en god bog fører til gode diskussioner. «Hun tilføjer, at "vores valg af bøger siger en masse om vores personlighed. Det viser, for eksempel hvor nysgerrige, romantiske eller drømmende vi er."