Royale Metal Fest 2018

I weekenden inviterer Metal Royale endnu engang alle metalheads til fest på Voxhall, hvor metalmusikken skal hyldes.

Tekst: Nicky Hartmann

Den frivillige baseret forening Metal Royale, har muret et velstøbt fundament til weekendens helvedsfest. Der vil være guf inden for alle stilarter i metalgenren. Der vil være nogle must see for undertegnede:

Bloodbath: Det svensk/engelske dødsmetal band, der udspringer sig fra Opeth og Katatonia.
SHINING: Svensk progressivt black metal
Blood Eagle: Med tidligere medlemmer fra Hatesphere, Illdisposed, Volbeat, Mnemic, Caro og Raunchy, er der lagt op til en ordentlig omgang blod til øregangen.
Crocell: Døds-black-heltene fra Aarhus
Horned Almighty: Som rosinen i pølseenden, sprang det aarhusianske blackmetal band, til for franske Swart Crown der har aflyst deres turne. Men med Danmarks ukronede blackmetal konger, er der alligevel lagt op til dommedagshymner.

Har du brug for at sidde med benene oppe med en kold, vil der være mulighed for at lytte til lidt radio, da Metal Royale i år har inviteret DEN TUNGE RADIO ned på festivalen, hvor der i løbet af weekenden, vil være forskellige indslag med blandt andre CROCELL, der kommer og fortæller anekdoter.

TJECK Magazine vil dække festen med stemning og anmeldelser af koncerter fra festivallen, så STAY TUNED, til vi lige er vågnet og fået lidt massage til nakken. Så få pudset hornene og på med heavy t-shirten, vi ses.

For mere info omkring festivallen, slå et smut forbi festivalen: https://www.facebook.com/events/1951230358496856/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.