Mistænker du din partner for at have en affære?

Sådan spotter du digital utroskab

Har du mistanke om, at din kæreste er dig utro? Her er mobilekspertens råd til, hvordan du lovligt kan undersøge, om din mistanke er velbegrundet.

Mistænker du din partner for at have en affære? Så er du ikke den eneste. Nordens største leverandør af mobiltilbehør,MyTrendyPhone.dk., får på virksomhedens chatbaserede hotline henvendelser fra mange, der efterspørger, om det er lovligt at snage i kærestens telefon. Det er det ikke. Mobilekspert ved MyTrendyPhone.dk, Silvan Popovic, kommer her med en række råd til, hvordan du på lovlig vis kan undersøge, om din kæreste er dig utro.

“Du skal først og fremmest lægge mærke til, om din partner har ændrede mobilvaner, for så er der muligvis grund til at lade advarselslamperne blinke. Hvis han eller hun ikke længere har mobilen liggende fremme eller er begyndt at skrive mange flere beskeder end sædvanligt og bevidst vender skærmen væk fra dig, kan det meget vel skyldes, at der er noget, han eller hun ønsker at skjule” fortæller Silvan Popovic og uddyber, at kæresten måske også forsøger at skjule modtagelse af beskeder.

“Din kæreste kan også have været så snu at slå push-meddelelser fra på sin telefon. På den måde bliver der ikke vist noget på skærmen, når han eller hun modtager en SMS. En lovlig måde hvorpå du kan undersøge, om din kæreste har slået push-meddelelser fra, er at sende en besked til ham eller hende og lægge mærke til, om beskeden bliver modtaget ved at holde øje med skærmen,” forklarer han.

mobil-utroskab1

Tag snakken med din partner

Ifølge Gerda Beck, der til daglig arbejder hos Gerda Beck Psykoterapi & Parterapi, er det vigtigt med åbenhed i parforholdet.

“Åbenheden gælder i forhold til at talt med din partner om den ændrede mobiladfærd. Den skaber typisk usikkerhed og nervøsitet og leder tankerne hen mistanke om utroskab. For hvem er det, der bliver smset hyppigt til, og hvor kommer smserne sent om aftenen mon fra? Og hvorfor bliver mobilen pludselig taget med ud badeværelset, når den plejede at blive liggende sofabordet? “

I en sådan situation råder Gerda Beck til, at du får talt med din partner og bedt om en forklaring på den ændrede adfærd. Hun har i sine 25 år som parterapeut oplevet, at det for alle er vigtigt at få konkrete forklaringer på den ændrede mobiladfærd.

“Hvis du kan få konkrete svar, der giver mening, kan mistanken om utroskab nemlig forsvinde,” forklarer hun.

Hvis der derimod ikke er nogle svar, der giver mening, råder Gerda Beck til, at du siger til din partner, at det gør dig utryg, og at det giver dig mistanke om utroskab.

“Spørg direkte, om der er noget, han eller hun vil fortælle dig. Spørg om han eller hun er utro. Det er mit bedste råd,” fortæller Gerda Beck.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.