SAMFUND

tor, 17 dec 2015

3 fede vinter elektronikprodukter

Selfiestangen er en af de mest solgte elektronikartikler i 2015
Vinteren behøves ikke nødvendigvis være lig med grå og triste dage. Vi præsenterer dig for 3 fede vinter elektronikprodukter, som du kan få glæde af denne vinter. Der er tale om elektronikprodukter, som du kan bruge til din mobiltelefon. Selfie stang En selfie stang er et must-have, som man skal eje, hvis man vil være med på den nyeste modetrend. En af de store fordele ved en selfie stang er, at den kan bruges året rundt. Uanset om der er sol og 25 grader eller sne og -10 grader, så kan du få glæde af en selfie stang. Der er tale om et af de mest solgte elektronikprodukter i 2015. Den populære selfie stang kan købes til stort set alle enheder . Har du en nyere smartphone fra enten Apple eller Android, så vil du med garanti kunne finde en selfie stang, som kan bruges til den. Vil du have sjove stunder med din selfie stang i vinterperioden, så kan du med fordel tage den med på skøjtebanen, på kælkebakken, juleaften og til alle andre anledninger. Selfie stangen er ualmindelig nem at anvende, og den kan bruges til at tage uforglemmelige billeder.
None

None

Powerbank  Det er en realitet, at danskere generelt bruger deres mobiltelefoner rigtigt meget i hverdagen. Mobilen kører nærmest på drøndrift, og der skal konstant besvares SMS’er, foretage opkald, sende mails og meget mere. Mobiltelefonen bliver sat på hårdt arbejde, hvilket især kan mærkes på batteriet. Derfor har det tidligere været svært at gardere sig imod, at mobilen pludselig løb tør for strøm midt på dagen. Heldigvis findes der en løsning på den udfordring – nemlig en powerbank. En powerbank er en form for ekstra batteri, som du kan have med dig overalt. Dermed kan du oplade din mobil, uanset om du befinder dig i toget, ved søen, i bussen eller et helt fjerde sted, hvor der ikke nødvendigvis er adgang til en stikkontakt.
None

None

Skærmbeskyttelse I Danmark er vi mere eller mindre vant til frostgrader og glatte veje og fortove, når det er vintertid. Går du med din mobil i hånden og falder du pludselig på det glatte fortov risikerer du at tabe at tabe din mobil på fortovet. En tabt mobil på fortovet kan hurtigt resultere i en smadret mobilskærm. Vil du minimere risikoen for at ødelægge din mobilskærm, bør du få fat i praktisk skærmbeskyttelse. Du har mulighed for at købe en form for panserglas, som du kan montere på skærmen af din mobiltelefon.