SAMFUND

ons, 20 jun 2018

3D hovedtelefoner er fantastiske til at optage med

Sennheiser Ambeo Smart Headset. Pris: 2.350 kr. (fundet til 2150 kr. på pricerunner)

Det er en ny ting på markedet, men dette kan potentielt være en gamechanger. Sennheiser har udgivet Ambeo Smart Headset, der er hovedtelefoner som kan optage i 3D. WHAT?!

None

None

Lydoptagelser og lyd

Ja 3D. Ambeo har nemlig mikrofoner ved hvert øre, hvilket gør, at den optager lyden som du hører den. Dermed optager den dine omgivelser, præcis som du ville høre det selv. Dermed får du følelsen af at lyden kommer foran dig, fra højre side eller venstre side. Du fornemmer sågar distancen, fra hvor lyden stammer m.v. Det er ret unikt. Dette er perfekt til bloggere og youtubere, der bruger video som et medie i deres dagligdag. Endvidere er den perfekt til at optage hjemmevideoer eller ferievideoer. Ja, det er bare om at tænke kreativt, da det kun er ens fantasi, der sætter grænsen. Derudover kan du bruge hovedtelefonerne til at afspille lyd med. Du skal dog ikke købe den, hvis du alene vil bruge dem til at høre musik på. Det vil være spild af penge, da du kan få væsentlig bedre lyd til brug for musikafspilning til samme penge.

Design & funktioner

Designet er ganske simpelt og pænt. Det eneste jeg ikke kan lide er fjernbetjeningen. Det er dog her alt magien sker. I den er nemlig en konverter, hvor teknikken for optagelserne er. Derfor er denne fjernbetjening essentiel. På den baggrund kan jeg godt forstå, hvorfor den ikke kan gøres mindre.
None

None

Hovedtelefonerne har nogle funktioner. Udover de standard funktioner, hvor du kan skifte sang, skrue på volumen osv., så kan du slå mikrofoner til, så du kan høre dine omgivelser samtidig med du lytter til musik. Endvidere så forstærker den lyden omkring dig, hvorfor du kan høre alt omkring mere klart. Derudover er der ACN i dem, men denne er ikke noget særligt.

Konklusion

Det er virkelig spændende dette Sennheiser har gang i her. Jeg synes de er fede, og jeg kan godt lide denne optager funktion. Det er noget enhver blogger eller youtuber bør få fat i, da det giver en hel anden oplevelse, når der bliver filmet/optaget lyd i 3D. Du kan høre nogle lydklip her Endvidere kan du gå på youtube og søge på Sennheiser Ambeo Smart Headset, også lytte til andres klip.