SAMFUND

tor, 06 okt 2016

Bliv efterårsklar i Magasin

Selvom sommeren fik en genkomst i starten af september, så lader det ikke til, at vi længere kan udskyde det. Efteråret er på vej, og med det følger koldere og vådere vejr i det danske land.

Det handler om at blive klar i tide – og det ved man især, hvis man har små børn. Os voksne skal imidlertid heller ikke undervurdere efteråret, for det kan meget lunefuldt, men også en fornøjelse under de rette omstændigheder. Heldigvis kan du

her

finde alt, hvad du skal bruge for at komme efteråret rigtig i møde – og vi har lavet en lille oversigt over de vigtigste ting.

Tørt tøj er essentielt

Intet kan lægge en større dæmper på ens humør end at sidde i vådt tøj. Det danske efterår overrasker os ofte med dårligt vejr og byger, når vi mindst venter det. Derfor er det vigtigt at spørge sig selv, om man har regntøjet klar, for ellers er det måske på tide at komme ud og få købt det. Mange af os cykler til dagligdag, og en hurtig byge kan gøre en gennemblødt helt ind til skindet, hvis man ikke er klædt rigtig på. Ved at vælge et godt sæt regntøj, kan man undgå den ubehagelige oplevelse at skulle sidde i timevis i vådt tøj. Som forælder er det også vigtigt, at man tager sig ordentligt af de mindste. De skal naturligvis også have regntøj, og gerne noget, som kan holde til vild leg og at hoppe i vandpytter. Gummistøvler er naturligvis også et must. De skal sidde godt på fødderne og selvfølgelig også være vandtætte.

Plads til hygge

Efteråret er også perfekt til hygge. På en gråvejrsdag er der ikke meget glæde ved at være udenfor, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Når vejret endeligt er godt i den danske sommer, føler vi os også forpligtede til at udnytte det. Efteråret er årstiden, hvor du bare kan læne dig tilbage under et varmt tæppe og slappe af. Måske er det derfor også en mulighed at købe et par gode film – eksempelvis tegnefilm til børnene eller en spændende film til de voksne. Bøger er også en fornøjelse, der hører efteråret til, og der er med garanti mange bøger, som venter på dig hvad end du kan lide krimi, romantik eller socialrealisme. Lad hyggen komme ind i din stue i efteråret og vær også gerne kreativ. Mange bruger tiden på små sysler i hjemmet, så mens børnene sidder ved deres malebøger, er der måske også et projekt, der kalder på dig – der er i hvert fald masser af steder af lade sig inspirere.

Husk sommerens tilbud!

Sidst og ikke mindst, kan du også finde masser af gode tilbud i efteråret. En stor butik som Magasin har mange varer, som de skal af med, og det betyder rabatter. Overvej derfor om der var noget, som du savnede i sommeren – der er nemlig en god chance for, at du kan få det billigt netop nu. Under alle omstændigheder er det hyggeligt at bruge en eftermiddag på at shoppe, og Magasin har alt samlet på ét sted. Lad dig inspirere og kom godt ind i efteråret!     Indlægget er sponsoreret