SAMFUND

man, 02 okt 2017

Dialog og debat om stress blandt unge

Sara Bovin er normalt vært på P3-programmet 'Tværs'. (Foto: Agnete Schlichtkrull)

En række DR-programmer vil i uge 41 sætte fokus på det pressede og til tider stressede liv hos unge under overskriften ’Hvordan går det?’. Som en del af det tværgående tema vil unge i Nyborg, Kolding, Frederiksberg og Aalborg være med til at diskutere stress.

Her vil vært for P3-programmet ’Tværs’, Sara Bovin, gæste en række uddannelsessteder, hvor hun vil sætte samtaler om stress i gang: ”Jeg glæder mig utrolig meget til at komme ud og møde de unge. Det interessante ved lige netop de her arrangementer er, at det er de unge selv, der kommer med forslag, som måske kan være med til at løse en del af stress-problematikken,” siger Sara Bovin. Første stop er den 9. oktober i Nyborg – og de efterfølgende byer vil være Kolding, Frederiksberg og Aalborg under titlen ’Giv os en dag – så har vi en løsning’, hvor omkring 2000 unge deltager. På hvert uddannelsessted vil der først være en samtale for en større gruppe studerende, og dernæst vil en mindre gruppe i løbet af dagen sætte sig sammen i et rum for at samle og videreudvikle forslag til løsninger.

Dialogarrangementer i uge 41:

Nyborg – Nyborg Gymnasium den 9. oktober Kolding – IBC Kolding den 10. oktober Frederiksberg – TEC Frederiksberg den 11. oktober Aalborg - Techcollege den 12. oktober De forskellige arrangementer er kun for skolernes elever.