SAMFUND

tor, 07 jun 2018

Fund på Kickstarter – Sko og sokker kombineret

Skinners kan bruges til en masse bl.a. som badesko, til yoga eller til at løbe/vandre i.

 I samme øjeblik jeg så Skinners på Kickstarter blev jeg betaget af opfindelsen. Jeg kunne nemlig sagtens se dens marked. Jeg står bl.a. ret ofte på rulleskøjter, og det kan være ret besværligt, at slæbe ens sko med i tasken – når man skal have alt andet med. Derudover kan skinners flittigt bruges på badeferierne, særligt strande, hvor havbunden har masser af sten. De er virkelig gode som badesko. Endvidere er Skinners perfekt til Yoga.

None

None

Skinners. Pris: 399 kr.

Generelt er jeg vild med Skinners til de situationer, hvor jeg skal pakke et ekstra sæt sko. Skinners er nemlig hverken sokker eller sko, men derimod en kombination af de to. Det er nemlig sokker, der har fået et tykt gummilag i bunden. Denne gummibund er dog ikke så tyk, at de ikke kan rulles sammen, hvormed Skinners fylder utrolig lidt i ens taske. Derudover er de vaskbar, og dermed nem hygiejniske.
None

None

Skinners kan også bruges til at vandre i eller løbe med. Det er jeg dog ikke vild med, da bunden i min optik ikke er tyk nok, og dermed bliver mine fødder generet af det. Det er dog stadig bestemt muligt, men det kræver en del tilvænning. Bemærk, at såfremt du vandre med Skinners, så er de ikke optimale til meget stenede vandreruter, da disse går op i foden. Det kræver ordentlige vandrestøvler. De er dog et godt supplement til vandreturen.
None

None

Jeg er rigtig glade for mine Skinners, her særligt til mine rulleskøjte eventyr. Derudover har de været virkelig behagelige at have på til Yoga-timer m.v. Bemærk, at Skinners er lidt store i størrelsen. Jeg har selv størrelse 45 i sko, og var derfor i tvivl om jeg skulle have L eller XL. Jeg valgte sidstnævnte, hvilket viste sig at være for stort. Kickstarter er en crowdfunding hjemmeside. Den fungerer ved, at personer med nye opfindelser eller andre gode idéer kan lave en beskrivelse af deres projekt og lægge det op. Bemærk det er et krav, at man kan bevise, at man kan realisere sit projekt, hvis man opnår den mængde donationer, som man har angivet som sit budget. Derefter kan almene personer gå ind og donere penge til projektet. Afhængig af hvad man donerer til, og hvor meget man donerer, kan man få lige fra et takkekort til et eksemplar af det produkt man har doneret til, når det er færdig udviklet og gået i produktion.