SAMFUND

tir, 29 maj 2018

Gør hverdagen nemmere med simple ændringer

Take away er en mulighed for at få ordnet aftensmaden nemt og hurtigt

Hvis tiden ofte er knap, og der ikke altid er overskud til de svære løsninger, så er det vigtigt at have nogle nemme alternativer, hvor man ikke går for meget på kompromis med det, man gerne vil. I denne artikel kigger vi på, hvordan man med nogle få, lette valg kan få mere overskud i en travl dagligdag.

De fleste kender følelsen af, at der er så mange ting, man gerne vil nå, og sommetider tager tingene bare mere tid, end man havde regnet med. Derfor nedprioriterer man måske nogle områder, som ikke synes altafgørende, men som man egentlig gerne ville opretholde. Det kan eksempelvis være i forbindelse med kost og motion, hvor det er nemt at springe over. Har du svært ved at overskue madlavningen i hverdagen, kan det måske være en god idé at have nogle gode og nemme alternativer. Eksempelvis er take away altid en mulighed for at få ordnet aftensmaden nemt og hurtigt, og man kan give sig til nogle andre ting, imens man venter på maden. Hos Just Eat samler de en lang række muligheder for at bestille nem mad til døren. Der findes stort set mad fra hele verden, og uanset hvad man er til, skal man nok finde noget, som frister. Følg linket her og find lækre burgere til gode priser. Det er en lækker måde at forkæle sig selv på, når man skal hygge sig med vennerne og ikke har overskud til at stå i køkkenet alt for længe.

Hold formen ved lige

For nogle kan det også være udfordrende at få klaret motionen, når andre ting presser sig på og måske frister mere. Det er måske ikke altid det, som trækker mest, når man hellere vil slappe af med venner og familie, og man måske ikke har så meget energi efter skole og studie. Det bør dog ikke betyde, at man totalt nedprioriterer at holde sig i fornuftig form. Det er nemlig generelt supervigtigt, at man får rørt sig, hvis man skal kunne fungere optimalt i hverdagen. Heldigvis findes der mange nemme alternativer til at klaret disse ting, og det behøver ikke tage flere timer ud af skemaet hver dag. Eksempelvis kan man hurtigt få klaret den slags ved at lave cirkeltræning. Her kan man få trænet hele kroppen godt og grundigt igennem på kort tid, hvorefter man kan slappe af med god samvittighed. Det handler i princippet om, at man korter den samlede træningstid ned, fordi man holder kortere pauser. Derfor kan det også føles hårdt for pulsen, men det betyder bare, at man også opbygger en grundform ved at træne på denne måde. Cirkeltræning kan laves i det omfang, man ønsker det, og man kan variere øvelserne, så det aldrig bliver kedeligt. Du kan finde det i mange fitnesscentre, men der er også mulighed for at strikke dit eget program sammen, som du så kan lave hjemme i stuen, på græsplænen eller et helt tredje sted. Cirkeltræning er derfor også en fleksibel måde at træne på.
None

None