SAMFUND

tor, 22 okt 2015

Isam B - Faking A Smile

Isam B har haft stor international succes med Outlandish, og formåede at fortsætte de kreative musikalske takter med det dansksprogede soloalbum "Institution" tilbage i 2007. Et album der blandt andet indeholdt kæmpehittet "I Danmark Er Jeg Født", som fik en særdeles flot modtagelse af den danske presse. Nu er sangeren med den distinktive stemme ude med sin første solosingle på engelsk. Singlen hedder "Faking a Smile" og udkommer fredag d. 23. oktober 2015.

https://youtu.be/mIh_ZGlyc3s?t=11 "Faking A Smile" er første udspil fra "Lost For Words" der udkommer i 2016. Sangene er skrevet på engelsk i fællesskab med musikforfatterne Imran A.Gabriel og Amir Suleiman."Lost For Words" udkommer i 2016, og er en fortælling om livets rejse på godt og ondt i skæbnefælleskab med andre. ”Jeg har faktisk fulgt mit hjerte, og er rigtig glad for de historier jeg har i sinde at fortælle med sangene". Førstesinglen "Faking A Smile" handler om at man skal turde vise sin sårbarhed, og ikke at forsøge at få alt til at fremstå helt perfekt og upoleret.

”At forsøge at få det hele til at fremstå perfekt, er med til at opretholde en slags illusion om hvad der er normalt. Jeg synes ikke, det er svagt at vise sårbarhed. Det er faktisk nærmere et tegn på styrke.”

Udover at være ude med ny musik, har Isam B i efteråret været aktuel med hans deltagelse i den stjernespækkkede sæson af "Toppen af Poppen", hvor han blandt andet har siddet til bords med artister som Sebastian, Lars Lilholt og Oh Land. "Faking a smile" udkommer d. 23 oktober.