SAMFUND

fre, 10 feb 2012

STILETTOS - Danmarks nye stilikoner

Jeg er en rigtig genbrugspige. For det første, fordi jeg kan finde noget, ingen andre har, men mest fordi jeg elsker ideen om, at tøjet har en historie. Når jeg går ind i en genbrugsbutik og finder en smuk trøje, bluse eller kjole, kan jeg stå og forestille mig, hvor fantastisk den har set ud på dens tidligere ejer, og om hun måske har mødt ”The One” i den? Tanken om, at andre har nydt det før mig, giver tøjet historie.

- Sapphire, Stilettos
None

None

 Jeg mødte den nye pigegruppe Stilettos på cafe Arabica i København til en snak om mode og stil. De er alle tre utroligt smukke, de har en pissefed humor og rigtig god stil.

Hvem er Stilettos?

- Vi er tre tossede og stædige piger, der hele tiden bliver inspireret, og som hele tiden vil være bedre. Vi tror altid, at der er børn og teenagere, der har brug for noget andet end ældre søskende eller forældre at se op til. Og her træder vi gerne til.

Sapphire

har tidligere været skuespiller med småroller i forskellige film og tv serier.

Josephine

har altid sunget og siden barndommen performet og stillet op i forskellige talentshow.

Marie

har altid lavet noget, hvor hun har udtrykt sig gennem musikken. Hun er gymnast og har danset og performet i mange år.

Beskriv jeres stil hverdag og fest

Sapphire: Til festlige lejligheder kan jeg godt lide at være lidt udfordrende,  kan godt lide at have noget stramt tøj på. Nedringet er ikke det, som gør det for mig. Det behøver ikke være bart, men et par stramme leggins, hvor man kan se lidt, uden at man viser for meget. Generelt er mit bytøj sort. Til hverdag er det lidt, hvad jeg er i humør til, men jeg er ikke rigtig nogen kondisko-pige, det har jeg aldrig rigtig været, det er næsten altid stilletter.

Er du mest til kjoler eller bukser?

Jeg er mest til bukser. Man skal vise det, man har, og numsen… det er nok  den, jeg er gladest for (griner…) Josephine:  Jeg ELSKER striktrøjer! Min mor har altid strikket til mig, blandt andet den, jeg har på. Jeg går altid i hæle, også i weekenden og om søndagen, kun når jeg arbejder, har jeg flade sko på. Dem, jeg har på i dag, er købt i en fetich-shop. Ellers elsker jeg at shoppe leggins på asos.com, gerne i skøre farver og snit. Jeg kan også godt lide, når tingene sidder lidt stramt, men nedringet er slet ikke mig. Marie: Ja… min stil er en blanding af noget klassisk, blandet med noget rocket og punket med et sporty twist, og som de andre piger elsker jeg selvfølgelig også at gå i stilletter og masser af accessories!!! Egentlig er jeg mest til et afdæmpet look, men piftet op af nogle fede stilletter og fede øreringe. Elsker også at blande nyt og gammelt. Jeg går næsten aldrig i kjole, til nytår havde jeg kjole på for første gang i 5 år eller sådan noget. Til DMA havde jeg nederdel på efter lang tids overvejelse, og jeg kunne også godt lide det og er ved at vænne mig mere til det, men ellers har jeg det ikke så godt i en kjole.