SAMFUND

man, 04 mar 2019

Tips for studerende til at tjene ekstra penge

At finde et job, der passer til din studier kan være svært.

At studere er en vigtig ting at gøre, især hvis det er afgørende for dig at tjene nok gennem et job efter skolen. Men at studere kan være en dyr affære i form af undervisning og lidt tilbage til udgifterne, mens man studerer. Det er muligt at få et arbejde, mens man studerer, men det er svært at finde et, der kan passe ind i din studieplan.

Så hvad er løsningen til at tjene eller få nogle ekstra penge, mens du studerer? Her er et par tips, som studerende kan overveje for at tjene nogle ekstra penge:

Fjern Udgifter

Dette er nok det første skridt, du skal tage, jeg vil gerne ende med nogle ekstra penge. At fjerne udgifter betyder ikke, at du fjerner alle udgifterne, det betyder bare at du evaluerer det, du har brug for mest, og dropper udgifter, der ikke er meget vigtige for dig. For eksempel tager du måske til arkaden hver fredag. I stedet for at gøre det hver fredag, drop det og spar penge.

Ansøg om Stipendier

Stipendier får dine studieafgifter betalt. Når det er gjort, sparer du på det beløb, du skulle betale, hvilket giver dig ekstra penge. Mindre stipendier kan variere mellem $500 til $1000 og kan gøre en forskel, men hvis du er i stand til at sikre et fuldtids stipendium, er det endnu bedre.

Få et hurtigt lån

Mange studerende viger bort fra at få et hurtigt lån på grund af stigmatiseringen, der er findes omkring det. De fleste siger, at lånet vil være svært at betale tilbage, især når summen er stor. Uanset om det er et akademisk lån eller et studielån, er det et lille beløb, der kan hjælpe dig med at dæmpe dit økonomiske pres bare i nogle måneder. Når du er principfast, kan du rydde lånet, mens du stadig studerer i skolen. Men hvis du stadig betaler lånet, efter du er dimitteret, kan du stadig fortsætte med at betale.

Find Et Job

At finde et job, der passer til din studier, kan være svært, men der findes campusjobs, der passer til dit skema og er villige til at tilbyde dig et job. Du kan også søge job, der ikke er alt for engagerende for dig. For eksempel, produktanmelder job, der ikke kræver, at du arbejder, mens du studerer.

Tilbyd Tutoring Timer

Nogle gange kan du være god til et emne, du tager i skolen. Tilbyd at vejlede dine medstuderende i dette emne mod et gebyr. For at få deres opmærksomhed, kan du sende en skriftlig annonce med din kontaktinformation rundt på campus opslagstavler så alle at se dem. Hvis du får et par studerende, vil beløbet være tilstrækkeligt som ekstra penge.

Online Freelance Arbejde

Dette er en fantastisk måde at tjene ekstra penge på. Der er flere online fora som freelance tekstforfatter, hvor du kan skrive artikler og blive betalt efter en vis periode. Faktisk er dette en god løsning, fordi du får penge for at skrive, mens du samtidig får forbedret viden og skriftlige færdigheder. Der er mange måder du kan tjene ekstra penge på, det er op til dig at være kreativ. Så hvad holder dig tilbage?
None

None