SEXBREVKASSE

man, 27 feb 2017

Anmeldelse: 1 time senere - 5 kg tungere

Der er rigeligt med hjemmelavede fritter og chilimayo på Cafe Phønix, Kultorvet 11, København K

Er du tømmermandsramt så gå her ind

Cafe Phønix, Kultorvet 11, København K

Anmeldt af Karoline og Sidse

Value for money:

store portioner som man sagtens kunne have delt.

Kvalitet på mad:

ok, hverken mere eller mindre.

Betjening:

hurtigt og venlig betjening.

Indretning:

det er ikke indretningen man kommer for her.

Café uden de vilde overraskelser

Vi er netop kommet ind af døren på Café Phønix. Tjeneren er vaks og finder straks et bord til os – en fin lille vinduesplads med udsigt til byens pulserende liv. Caféen er fuld af mennesker, som i de uformelle rammer nyder deres lørdags brunch. Vi kaster et blik på menukortet, der består af klassiske caféretter: salater, sandwichs, burgere og fritter – et menukort uden de helt store overraskelser.

Fritter til en slatten tømmermandsdag

Vi bestiller to sandwiches. En med oksetrimler og en vegetarisk, som består af stegte auberginer og mozzarella, begge med hjemmelavede fritter og chilimayo. Og to store colaer. Alt i alt betaler vi 300 kr. Maden er ok, hverken mere eller mindre. Det hele er en smule olieret og fritterne er lige til den slatne side. Portionerne er til gengæld store, og da vi forlader caféen står to halvfyldte tallerkener tilbage. Vi konkluderer at stedet sikkert havde været super oplagt til en rigtig tømmermandsdag.

1 time senere, 5 kg tungere

Vi er helt mætte – ja nærmest udmattede da vi forlader caféen. Maden ligger meget tungt i maven, og et markant skift i energiniveauet indfinder sig hos os. Vi går mætte derfra, og tænker at vi godt kan strække den lidt, før i igen lægger vores vej forbi caféen.