SEXBREVKASSE

tir, 02 feb 2016

KIll J annoncerer EP med ny single

”Trickle Trickle" handler om den drænende kærlighed - den ydmygende kærlighed.

2016 bliver året hvor KIll J udsender sin første EP, og i dag er hun klar med forløberen hertil.

"Trickle Trickle" kommer ovenpå et fremragende efterår for KIll J, hvor hun tiltrak massiv opmærksomhed fra den internationale blogskare med sine stærke sange og fængslende vokal. Til marts udsender KIll J, aka. Julie Aagaard, sin første EP ’Quasi’, der samler op på de flotte singler hun har kastet af sig i løbet af efteråret. Til puljen tilføjes den medrivende ballade "Trickle Trickle", hvorom Julie selv fortæller:

”Trickle Trickle" handler om den drænende kærlighed - den ydmygende kærlighed. Om at være afhængig af den søde smerte der er i det giftige forhold. Det er en sang om masochistisk kærlighed.”

LYT HER De fleste kender nok KIll J som en markant personlighed med klare holdninger. På "Trickle Trickle" åbner den karismatiske sanger dog også op for en mere sårbar og skrøbelig side af sit musikalske univers. Med en rørende og medrivende inderlighed deler Julie endnu engang ud af sine stærke tekster og imponerende vokal. LÆS OGSÅ: "Kill J Tager bladet fra munden" "Trickle Trickle" er tredje single fra EPen "Quasi", der udkommer d. 11. marts. På det første samlede værk fra KIll Js hånd, vil man også kunne finde de to stærke sange "Propaganda" og "You’re Good But I’m Better", der begge blev modtaget med rosende ord i efteråret 2015. Alle EPens sange er på hver sin måde præget af at være i et mærkeligt limbo - i et krydsfelt mellem tilstande eller standpunkter. Julie uddyber:

”Det er en følelse af at skulle leve op til nogle idealer, samtidig med, at jeg afviser dem. Og når man på den måde ikke vil sættes I en kasse, så ender man på mange måder med at være mange ting ’halvt’ – med ikke at være noget ’rigtigt’. Og det er en splittelse, jeg har kæmpet med hele livet og som, jeg mener, definerer mig som menneske og kunstner.”

"Trickle Trickle" blev premieret på Stereogum.com i går, og allerede 20 minutter efter fik det airplay hos Huw Stephens på BBC 1. I dag følger Beats 1 af Zane Lowe trop, så singlen er kommet flyvende fra start i det store udland. KIll J er bekræftet til at spille dette års SXSW.