SEXBREVKASSE

tor, 11 feb 2016

Natsværmer ude med DIY video

Natsværmer, Mattias Hundebøll, udkommer fredag den 12. februar med sin debutEP "Nuancer"

"Jeg har en plan" sagde jeg til mig selv. "Vi skal bruge 6 meter grønt stof, 2 malerlamper og kameraet i en iPhone 6.."

https://youtu.be/iqfEaPcaVSQ?t=9 Og det er vitterligt ikke mere der skal til, for at lave en, hvis jeg selv skal sige det, fucking fed musikvideo. Natsværmer er på alle måder et DIY-projekt, og videoen til Dig & mig ser jeg som mit ubestridte svendestykket i projektet. Det er blevet ALT det jeg håbede på, hvis ikke mere end det. Ud over at være et visuelt match til selve nummeret, så håber jeg videoen kan inspirere andre bands og artister til nogen gange bare at gøre tingene selv, i stedet for at brænde en masse ligegyldige penge af på en glat og poleret lortevideo, der ikke tager deres musik noget som helst nyt sted hen. Mit mål med videoen var at hylde det umiddelbare, det naive og det storladne i nummeret, og gøre det med et gigantisk glimt i øjet og en stor skelen til 90er-rockens green-screen videoer. Hvornår har man sidst set en musikvideo, hvor der både var enhjørninger, galoperende heste, duer i slowmotion, lyn og torden, solopgange, flyveture over bjergkæder, helteguitarsolo og 70'er kaleidoskop?

"Jeg håber at folk falder pladask for den her vanvidsoverdosis af nyforelskelse, visuel kitch galore og masser af strygere på omkvædet. Enjoy!"

Udtaler Mattias Hundebøll, som på fredag udkommer med debut­ EPen Nuancer der er produceret og mixet af Mads Bergland (Reptile Youth, Baby In Vain, Mø, Broke) og Mathias Sarsgaard (Molly, Supershine) og numrene er arrangeret og indspillet af Mattias selv, Felix Ewert (Patrick Dorgan, Julias Moon, Vola, Nik&Jay), Mads Wegner (Mew, Anne Linnet, The Storm) og Ask Fxxx (Swindler, Rock Hard Power Spray, Deerborn).