SEXBREVKASSE

ons, 04 maj 2016

Nyt dansk R&B håb er klar med debut - EP

NAYAH udsender debut – EPen ”Slet Ingen Ting” d. 6. Maj 2016

Musikken er enkel, skarpt produceret og ikke mindst kompromisløs i sin dyrkelse af den klassiske R&B. Teksterne er vedkommende, direkte og sunget af en stemme, der er blandt de bedste i nyere dansk pop.

https://youtu.be/CnX0ldu7omY?t=6 NAYAH er navnet på artisten bag, der med stort mod har kastet sig ud i pop-virkeligheden med sange om byens kølige kødmarked, vanedannede Booty Calls, brudte parforhold, hjertesorg og singleliv.

”Generelt handler mine sange om min dårlige smag i mænd. Jeg har fundet mig i at blive behandlet fucking dårligt, og jeg har siddet derhjemme og grædt utallige gange. Men i sidste ende, så kommer man jo over det, og i løbet af de sidste par år har hele denne proces med at skrive og indspille mine sange givet mig mod på det hele igen – også kærligheden.”

Det første Danmark hørte til Nayah var da P3 gjorde hendes debutsingle ”Bad Bitches” til P3’s Uundgåelige. Kort tid efter spillede hun sin debutkoncert på et proppet ”Ideal Bar” i København. Hun blev inviteret med på Stine Bramsens store turné, hvor hun spillede akustisk foran over 10.000 mennesker, bare hende og en pianist. En optræden, der fik utallige publikummer til at skrive direkte til hende:

”Your voice is amazing, saw you last night in Copenhagen and fell in love with your voice.”

“Fed opvarmning til Stine I går og hvilken fantastisk stemme. God start på touren!”

”Tusinde tak for en fed oplevelse i aften i Greve. Fik helt gåsehud.”

Også medier som Politiken og Gaffa har talt godt om Nayah, og har bl.a. udpeget den helt nye, ’Slet Ingenting’, som en stærk single. P3-vært Nicolas Kawamura har peget på den unge sangerinde, som værd at holde øje med og i P7-Mix sammenlignede musikekspert Henrik Milling Nayah’s musik med ”den alternative svenske popscene, når den er aller bedst”. LÆS OGSÅ: "Nayah ude med ny single" EP’en er skrevet og produceret i samarbejde med Sebastian Owens og Marcus Elkjer, som foruden at være Nayahs faste producerteam, også er hendes nære venner og fortrolige:

”Siden vi først blev introduceret, har det egentligt bare været os, det lille trekløver, og vi er blevet meget nære venner. Jeg kan betro dem en masse ting, og de ved altid, hvordan jeg har det”. Vi har udviklet lyden og udtrykket sammen over 3 år, og deler drømmen om at udgive noget kvalitetspop. Det gør vi så nu, og vi glæder os helt vildt”, udtaler NAYAH, om sin debut-EP, der udkommer d. 6. Maj.

Nayah releasekoncerter: Ideal Bar, Kbh d. 11. Maj HQ, Århus d. 12. maj