SEXBREVKASSE

man, 30 maj 2016

Har Joey Moe endnu en gang fundet opskriften

Joe Moe er på gaden med sin nyeste single "Smukkest På En Søndag"

Med store hits som "Million", "Klar På Mig Nu" og "Hvis Det Ik’ Skal Være Os", har Joey Moe efterhånden bevist af flere omgange, at han har et unikt talent for at skrue et vaskeægte pop hit sammen. Men ikke uden udvikling og fornyelse, og første udspil fra et kommende Joey Moe-album viser en ny, simpel og selvsikker side af en af Danmarks aller største popmusikere.

Den nye single hedder "Smukkest På En Søndag", og den vidner om den rivende udvikling, Joey Moe befinder sig i – musikalsk, i et mere simpelt og selvsikkert univers end hidtil – og på det private plan, i hans nye rolle som familiefar, hvor kærligheden har fået et nyt ansigt.

LYT HER

Om budskabet i sin nye single, fortæller popstjernen selv.

“Nummeret handler om den uperfekte, perfekte kærlighed. Der sker noget magisk i mødet med det uperfekte - når vi tør stå ved os selv, er vi så meget nemmere at elske. “I sofaen på en søndag kun iført t-shirt”, er et udtryk for, at det er i de hjemlige omgivelser, vi slapper aller mest af, og dermed også vores såkaldte 'helle' fra det perfekte. Når vi er tilstede i hinandens nærvær, og tør åbne op, kommer det perfekte frem i os. Det smukkeste ved en kvinde er i virkeligheden, når hun tør være sig selv”.

"Smukkest På En Søndag" er første udspil fra en Joey Moe, der siden sidste udgivelse er blevet far, og det har også haft en indflydelse på, hvordan musikken fremover kommer til at lyde. Både lyrisk og melodisk, hvor allerede førstesinglen afspejler en ny og hudløst ærlig side af den populære musiker. At være et nyt sted i privatlivet, har også en helt naturlig indflydelse på den musikalske side, siger Joey.

”Det har været helt naturligt, at vende blikket endnu mere indad, efter jeg er trådt ind i rollen som far. Det er en kæmpe omvæltning, som har fået mig til at tænke mere over tingene. Det er i højere grad de lidt dybere temaer, der har fanget mig, hvilket man også vil bemærke i tekstuniverset".

LÆS OGSÅ: "Joey Moe – Hvis Det Ik` Skal Være Os"

Om lyduniverset i "Smukkest På En Søndag", fortæller Joey.

“Vi har valgt at lade sangens melodi og tekst være det primære fokus i lydbilledet. Nummeret blev født sammen med et guitar riff, så istedet for at plastre til med med tunge elementer, har vi valgt at holde det enkelt, for at ære og bevare den varme og det nærvær, som budskabet indeholder”.

På "Smukkest På En Søndag" fremstår Joey mere sårbar end nogensinde, og singlen er starten på et nyt musikalsk forbløb, der for alvor kan komme til at stadfæste hans status som en af Danmarks absolut største popartister.