SEXBREVKASSE

man, 29 aug 2016

Ny undersøgelse afslører: Valg af undertøj fortæller alt

Tre ud af fire kinder siger, at mandens valg af undertøj er vigtig for dem

En ny undersøgelse afslører, hvad kvinder tænder på, når det kommer til mænds undertøj. Én ting er dog tydelig, mænds undertøj er vigtigt i forhold til, om kvinderne finder mænd sexede eller ej.  Undersøgelsen er foretaget af datingsiden VictoriaMilan.

 • Utro kvinder afslører, at mænds undertøj er en dealmaker eller en deal-breaker • 3 ud af 4 kvinder siger, at deres elskers valg af undertøj er vigtig for dem • Kun 55% af de adspurgte kvinder bekymrer sig om deres mænds undertøj Tre ud af fire kinder siger, at mandens valg af undertøj er vigtig for dem - men kun lidt over halvdelen af kvinderne (55%) afslører, at de ser på deres mands valg af undertøj, hvorimod 94% kontrollerer deres elskers valg. Utro kvinder er enige om, at det mest sexede undertøj er boksershorts, hvilket er tæt efterfulgt af trusser. Det mindst sexede undertøj er lange underbukser, hvor kun 3% af kvinderne siger, at de tænder på dem, og kun 5% af de adspurgte kvinder indrømmer, at de godt kan lide at se deres mand iført i en g-streng. Kvinderne siger også, at deres mænd har en tendens til at iføre sig beskidt, misfarvet og gammelt undertøj - hvilket irriterer cirka 65% af de adspurgte kvinder. Andre siger, at design-undertøj med lyse farver (14%) irriterer dem, og 11% siger, at det ikke er sexet, hvis mandens mor køber undertøj til ham, og 10% af de adspurgte kvinder siger, at de ikke tror, at deres mand køber nyt undertøj. En delbreaker på den første date for 72% af kvinderne er, når deres date bærer undertøj, som deres bedstefar kunne være iført, mens 12% siger, at en g-streng vil få dem til at afbryde daten. 8% er enige i, at leopard-mønstre, superhelte-undertøj, tegnefilmsundertøj eller lange underbukser ville få dem til at føle sig underligt tilpas i soveværelset.

FAKTA: 

Synes du, at mænds valg af undertøj er vigtigt?

Ja - 75% Nej - 25%

Bemærker du din mands undertøj?

Ja - 55% Nej - 45%

Bemærker du din elskers undertøj?

Ja - 94% Nej - 6%

Hvilken slags undertøj synes du, er mest sexet?

Boksershorts - 67% Trusser - 25% Lange underbukser - 3% G-streng - 5%

Hvad irriterer dig ved din mands undertøj?

Det er misfarvet, beskidt og gammelt - 65% De har et prangende design og lyse farver - 14% Hans mor har købt hans undertøj - 11% At han ikke køber nye eller generelt er ligeglad med dem - 10% Hvilken slags undertøj vil gøre dig utilpas på en første date med en elsker? Leopard-farvede, tegnefilm eller superhelte-underbukser - 8% G-streng - 12% Lange underbukser - 8% Nogle som din bedstefar kunne være iført - 72%