SEXBREVKASSE

man, 01 aug 2016

5 sparetips, som du ikke havde tænkt over

Er man studerende er pengene små og der skal spares - her er 5 gode tips

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at man som ung ikke altid kan bryste sig af den bedste økonomiske situation, så derfor kan der naturligvis komme tidspunkter, hvor det er nødvendigt at spare lidt mere på finanserne. I denne artikel kan du finde hjælp til at finde intet mindre end 5 rigtig gode sparetips, som du med stor sandsynlighed ikke selv ville have tænkt over, som dermed vil kunne gøre det lidt nemmere for dig at spare lidt på pengene.

1. Køb dagligvarer i discountbutikker

Selvom det måske virker en indlysende, at du kan spare penge ved at købe dine dagligvarer i en discountbutik, så er det langt fra alle, der gør det, fordi det ikke virker som noget, der er værd at tage med, hvis man sparer 10 kroner på en pakke rugbrød og en pakke ost, men faktum er dog, at du på længere sigt bestemt vil kunne mærke det på din økonomi, hvis du sørger for at købe dine forskellige dagligvarer i en discountbutik.

2. Brug rabatkoder, når du shopper online

Det er desuden også uhyre vigtigt, at du sørger for at spare alle de steder, hvor du kan. Det betyder også, at du skal holde øjne og øre åbne for mulighederne for at indløse rabatkoder, når du køber produkter på nettet. Hvis du f.eks. skal handle hos Stylepit, fordi du mangler nyt tøj eller lignende, så er det en rigtig god idé, at du sørger for at indhente en aktiv rabatkode, der kan indløses under betalingsprocessen, så du dermed kan opnå en besparelse.

3. Brug dit studiekort, når du kan

Det kommer nok ikke bag på nogen, at der findes en række butikker og forretninger, der tilbyder dig en studierabat, hvis du fremviser dit studiekort. Det vil dog komme bag på en lang række studerende, hvor mange steder, du faktisk har mulighed for at spare penge ved blot at fremvise dit studiekort og spørge om, hvorvidt de tilbyder studierabat. Det er ikke just ét af de mest hemmelighedsfulde sparetips, men der er mange, der glemmer det - og det er en skam.

4. Tjek op på dine forsikringer

Hvad end du er udeboende eller ej, så har du - som studerende - med garanti en række forsikringer, du skal betale. Der er rigtig mange danskere, der tror, at de i forvejen har de billigste forsikringer på markedet, for det er de blevet fortalt af deres forsikringsrådgiver hos forsikringsselskabet. Faktum er dog, at der ofte er mulighed for at spare mange penge på sine forsikringer, hvis blot man er villig til at investere ganske få minutter af sin tid på at undersøge det.

5. Læg altid et budget for kommende måned

Det bedste sparetip, du kan få er, at sætte dig ned i starten af måneden og fastsætte et budget for den kommende måned. På den måde har du en bedre idé om, hvad du kommer til at bruge dine penge på den kommende måned, hvilket også betyder, at der er mindre sandsynlighed for, at du ender med at ødsle med dine penge. Se flere sparetips på Penge.dk: http://penge.dk/familieokonomi/her-er-de-nyeste-sparetips-til-dine-indkob (Artiklen er et sponseret indlæg)