SEXBREVKASSE

man, 22 feb 2016

6 (gode) grunde til at give digitale gavekort i gave

Vi giver primært gaver for at glæde andre og os selv. Det er en del af vores natur, og hænger sammen med at vi som mennesker, er sociale væsener der er afhængige af at være i et fællesskab. Gaver har en symbolsk værdi og bruges til at knytte relationer. Vi har derfor nedenfor samlet 6 grunde til, at det netop skal være et digitalt gavekort som du giver i gave. Det kunne enten være når din veninde har fødselsdag, eller når vi kommer til juleaften.  

1. Topper ønskelisterne

Mange mener

gavekort

er meget upersonligt at give, men tal viser at gavekort topper ønskelisterne i Danmark. Gavekort er nummer 1 på ønskelisten hos kvinder, mens gavekort er nummer 2 på ønskelisten hos mænd. Hos kvinderne kommer penge og tøj/sko på henholdsvis 2. og 3. pladsen. For mændene er det penge, der er øverst på listen, derefter gavekort og til sidst bøger på 3. pladsen. Så giver du et gavekort, er du (næsten) sikker på at modtager bliver glad.

2. Du ved ikke hvad du skal give i gave

Hvad skal jeg finde på? Sådan tænker du måske tit, når du vil glæde et familiemedlem eller ven med en gave. Det kan også være, du måske søger efter en gave til en person du ikke kender så godt, og derfor ikke ved, hvad han eller hun ønsker sig. Her er digitale gavekort oplagt, når du ikke ved hvad du skal give i gave. Her kan du give et gavekort til (næsten) alt. Så overlader du hele processen til modtageren. Digitale gavekort er dermed det sikre valg, når du ikke ved hvad du skal give i gave.  

3. Valgfrihed til modtageren

Du giver gaven til absolut valgfrihed. Modtageren kan selv bestemme hvilke produkter, han eller hun ønsker. Giver du f.eks.

et Luksus Gavekort

, så kan modtageren vælge mellem 100-vis af butikker på sendentanke.dk. Har modtageren lyst til tøj fra Zalando, sushi fra Just-Eat eller blomster fra Interflora? Er det helt op til modtageren selv.  

4. Levering på få sekunder (eller når du bestemmer)

Forestil dig din veninde har fødselsdag i dag, du har lige set det på Facebook, og du har fuldstændig glemt at købe en gave – ups! Digitale gavekort til undsætning. De leveres på få sekunder til modtagerens mobiltelefon eller e-mail. Smart ikk’.  

5. Gaven bliver aldrig væk – lige i lommen

Det smarte ved digitale gavekort, er at gavekortet aldrig bliver væk. Modtageren har fået det enten pr. mail eller via SMS, så kommer man til at slette sin SMS – får ny mail mm. Så kan man altid kontakte udbyderen, hvor man har modtaget gavekortet. På den måde, har modtageren altid gaven på sig.  

6. Giv modtageren (fantastiske) oplevelser

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal bruge dine penge på en ny iPhone eller en oplevelse? Skal du vælge det sidste, såfremt du vil have maksimal lykke for pengene. Det viser en undersøgelse fra

USA.

Så i stedet for at købe en iPhone kan du købe et oplevelsesgavekort til andrenalinsus til lands, til vands eller i luften.