SEXBREVKASSE

tir, 18 okt 2016

Alex Vargas: Perfekt elektronisk koncert

Pumpende bas, dyb keyboard og elektrisk guitar smeltede sammen med Alex Vargas' karakteristiske glasskærerstemme i intens noise soul - og vi følte den

None

None

Anmeldt af Savanna Ankjær

Lyset fik røgen til at ligne røde søjler, der lå på langs i luften og rettede sig lige mod os. Måske var det dem, der fik liderlige hausfraus blandt publikum til hæmningsløst at beordre drengerøvsstjernen at tage t-shirten af. Måske var det bare inderligheden, ærligheden og bassen. Alex Vargas gav i hvert fald en intens, intim koncert på Gimle i Roskilde den 8. oktober.

Det tog en halv time, fra opvarmningsbandet sluttede, til Alex gik på. Det var med andre ord et noget sløvt publikum, han måtte trække op. Men han klarede opgaven, og herfra gik vi hånd i hånd med Alex ind i 'Give up the goals', 'I don't wanna hear you call', 'When I lay you down' og 'Shackled up'.

En ydmyg drengerøvshumor, som kun opstår af ægte nærvær, gennemsyrede de få talepauser, Alex holdt mellem elektro-rocken.

Afslutningen var ikke til at tage fejl af. Med sit populære Beyoncé-cover 'Baby boy meets girl' satte Alex et brag af et punktum ved en perfekt elektronisk koncert.

None

None