SEXBREVKASSE

søn, 23 okt 2016

BackBeat Fit er kommet i nye farver

Plantronics BackBeat Fit Vejl. pris: 949 kr.

Jeg har tidligere anmeldt disse hovedtelefoner, og dengang var jeg meget imponeret over dem. Plantronics har udgivet dem på ny, men hvor de alene har re-designet hørertelefonerne.

LÆS OGSÅ: "Træningshovedtelefoner med bluetooth" Dette giver egentlig god mening, da der var meget lidt at forbedre på de gamle hovedtelefoner.
None

None

Udover at de er kommet i nye farver, så er den nyeste feature på designet, at der på nakkebøjlen er påført refleks. Dette er genialt for os, der løber rundt inde i byen og her særligt om aftenen. Dermed kan vi blive set af biler og cykelister i mørket. Endvidere gør dette intet ved designet, som forsat er utrolig flot. Resten af hørertelefonerne har ikke ændret sig. Lydmæssigt er de forsat skarpe, balanceret, klar og veldefineret. Lyden er faktisk noget nær perfekt. Jeg mangler alene en smule bund og bas i hovedtelefonerne. Endvidere er der stadig ingen udfald er i forbindelsen, hvilket er vigtigt, da man med sportshovedtelefoner er i bevægelse hele tiden, hvilket kræver en stabil bluetooth forbindelse. Hovedtelefonerne sidder fint i ørerne, men man skal lige vænne sig til dem. Til at starte med føles det som om de ikke sidder ordentligt i ørene, men dette er blot en falsk følelse. De sidder godt i og falder ikke ud når man dyrker motion.
None

None

Derudover kan du høre, hvad der sker omkring dig uden, at de påvirker lydkvaliteten. Altså lukker den ikke lyden omkring dig ud. Dette er utrolig vigtigt, hvis man løber i trafikken. Det er meget smart tænkt af Plantronics. Du skruer op og ned direkte på venstre ørekop. Her kan du også skifte sange frem og tilbage, sætte på pause og på play. Højre ørekop tager du telefonopkald på. Med andre ord behøver du ikke at tage din mobil op ad lommen. Endvidere virker SIRI på hovedtelefonerne ved at holde knappen nede på højre side. Ret fedt, hvis du vil skifte playlist under løbeturen. Endvidere er hovedtelefonerne utrolig intuitive. Det vil dog være en god idé hurtigt at læse om de forskellige funktioner. Det er dog ikke nødvendigt. Jeg har prøvet en god række sportshøretelefoner. Jeg kan blot konstatere, at disse er en af de bedste på markedet. De er bedre end høretelefoner, som er væsentlig dyrere.
None

None