SEXBREVKASSE

tor, 25 okt 2018

Black Friday og julegaver

Drop de mange små gaver og sat på mode trends og kvalitet.

Selvom der stadig er lidt tid til den søde juletid, så er Black Friday lige rundt om hjørnet. Det betyder, at du nogle steder kan spare mange penge på dine julegaver – hvad end de er til familien kæresten, børnene eller bare til dig selv. Læs med her.

Vær på vagt, inden du begynder at shoppe

Der er et par ting du skal være obs på, inden du kører dankortet igennem terminalen eller swiper et køb på MobilePay på Black Friday. Der kan nemlig desværre sagtens snige sig lidt snyd ind, på denne shoppingens dag. For det første er det en god idé at tjekke prisen på den varer du ønsker at købe med rabat på Black Friday, og gerne et godt stykke tid inden dagen. Nogle forhandlere snyder nemlig med den oprindelige pris, for at få besparelsen til at se større og vildere ud. Dernæst bør du være på jagt for svindlere online. Mange it-hajer og hackertyper nyder nemlig godt af at sætte falske sider op med slagtilbud, som for uopmærksomme tilbudshajer til at slå til, før de når at tænke sig om.

Kvalitetssko til damen

Når du har slået koldt vand i blodet, tænkt dig godt om og ikke mindst forberedt dig på den store tilbudsdag, så er det i gang med at finde et par gode julegaver, og hvorfor ikke starte med en gave til hende. I år skal du satse på mode, trends og kvalitet. Drop de mange små gaver, som til sammen får dig op på det budget du nu havde aftalt med dig selv. Brug hellere alle pengene på én fed gave, som gerne må ligge i den dyre ende. Det kunne eksempelvis være et par fede støvler fra Shoe the Bear. Dette internationale brand forhandler fede sko og støvler i mange forskellige afskygninger. Priserne ligger på omkring de 1000 kroner pr. par, og passer ind i det flestes garderobe. Det er en stensikker og ikke mindst stilsikker gave til kæresten, konen, svigermor eller søster.

En alternativ oplevelsesgave

Skal du finde på en mere alternativ og mindre materiel julegaveidé til enten ham eller hende, så er kroppen, sundheden og det daglige velvære et godt sted at starte. Det er efterhånden ikke kun de fysiske butikker med elektronik og tøj, som tilbyder fordelagtige tilbud på Black Friday, nu er det nemlig også muligt at finde tilbud på alt fra fitness, krops- og skønhedsbehandlinger. Og her kan der altså i den rad være penge at spare. Vi foreslår dig at forære din mor eller bror en behandling hos Body SDS. Denne populære og banebrydende kropsterapi anvendes til alle slags mennesker, både kontormusen med det stive nakke og sportsudøveren med de rustne knæ.

Køb hvidevarer på sort fredag

Den sidste og mere sikre julegaveidé, er sammen med diverse juleting måske mest egnet til at forære dig selv. Eller måske kan du give denne gave til dig og din kone. Hvis du giver den til din kone alene, skal du nemlig passe på ikke at hentyde til mere husligt arbejde i hjemmet. Et sikkert julekøb på Black Friday er nemlig de hårde hvidevarer som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Særligt på disse varer, kan der være mange penge at spare. Og det er en kæmpe fordel, hvis man alligevel mistænker køleskabet for at stå af inden længe – og inden det skal proppes med julemad. Men særligt her skal du også være opmærksom på, hvad den oprindelig pris var på de hvidevarer du påtænker at købe. Vær derfor ude et par uger for inden, tjek prisen, og sørg for at det er dén rabatten er trukket fra på Black Friday – og ikke en højere og dyrere pris. God shopping og glæde forjul!
None

None