SEXBREVKASSE

tor, 02 feb 2017

Bland selv sushi hos Sushimania

Køb den ude, nyd den hjemme

Anmeldt af: Karoline og Sidse

None

None

Sushi Mania,

Guldsmedgade 1,

8000 Aarhus C.

Value for money:

Man bliver mæt til en fair pris

Kvalitet på mad:

Sushimania skriver selv, at de anvender certificeret og bæredygtig fisk. Smagen var rigtig god på de fleste varianter

Betjening:

Ekspedienten bag disken var sød, og tilbød endda et stykke fredagsslik, fordi prisen drillede

Indretning:

Forretningens interiør er holdt i kølige farver og minder mest af alt om et laboratorium
None

None

Fredag er lig med bland selv

  Det er fredag aften, og vi har netop valgt 30 styks farvestrålende og delikat sushi fra Sushimania. Det lille drop in sushi sted er indrettet i blå og hvide farver, og i kliniske montre lyser de kulørte bidder op med orange og grøn topping i form af rogn og andet godt fra havet. Vi vælger 30 stykker efter eget valg og betaler 300 kr. Hele udvælgelses seansen minder mest om alt om fredagenes bland selv slik, med servitricen der løbende fortæller, hvor mange penge man har tilbage. Har man svært ved at vælge blandt de lækre varianter, tilbyder Sushimania en række ”pick’n’mix sushi”. Her kan man vælge mellem bokse fra alt i mellem 100 kr. til 300 kr.
None

None

Spis hjemme

Vi forlader den lille forretning, med to fyldte bokse i favnen og en begyndende sult i maven. Som billederne illustrer, anretter vi hapserne og nyder smagen i hjemlige rammer. Maden er god. Ved at spise den hjemme, slipper man for den lidt kedelige indretning som ofte findes på Sushibarer.

Sushi der mætter

I skrivende stund ligger der stadig 10 stykker sushi tilbage på tallerkenen. Man kan altså sagtens dele de 30 stykker tre mand i mellem.