SEXBREVKASSE

lør, 26 mar 2016

En budgetrejse behøver bestemt ikke at være kedelig!

Teltferie er et godt alternativ, hvis du vil holde feriebudgettet i bund.

Overvejer du at tage på en budgetrejse? I så fald skal du vide, at den bestemt ikke behøver at være kedelig på trods af, at du er lidt tilbageholden med dine penge.

Budgetrejser kan være uhyre spændende og faktisk meget sjovere end ”regulære” rejser, hvor der ikke er sparet på noget.  

Billige overnatningsmuligheder på AirBnb

I dag er det muligt at bo hos private. Det betyder, at du ikke behøver at bruge særligt mange penge på overnatning. Det vil altså sige, at du kan komme til at bo rigtig lækkert på trods af, at du ikke betaler i dyre domme for overnatningsmuligheder. Prøv at klikke dig ind på AirBnBs hjemmeside og se det store udvalg af overnatningsmuligheder. Der er uden tvivl noget for dig og din pengepung.  

Budgetrejser er tit ensbetydende med uforglemmelige minder

Selvom budgetrejser typisk er lig med et minimalt forbrug af penge, så er de stadig ensbetydende med uforglemmelige minder. Uforglemmelige minder behøver ikke at koste en bondegård. Ved at have dette i tankerne vil du uden tvivl få en fantastisk rejse på budget. Og dette gælder uanset om rejsen går til Norges fjeld eller Barcelonas eksotiske gader.  

Tips til dig der gerne vil rejse på budget

Herunder har vi samlet en række forskellige tips til dig, der gerne vil rejse på budget. Brug de mange tips som inspiration til en billigere og bedre rejse.  

Overnat i telt og spar MANGE penge

Hvis du virkelig vil spare mange penge på din overnatning, så skal du sove i telt. Overnatning i telt er uden tvivl en af de billigste løsninger du kan finde, når det gælder overnatningsmuligheder. Især hvis du overnatter i naturen og ikke på en betalt campingplads. Find alt i brugt campingudstyr på 123camp.dk.  

Pas på ikke at lade budgettet styrer for meget af din rejse

Det er i øvrigt en god ide ikke at være for afhængig af budgettet. Når du rejser, så må der gerne være plads til at spise ude engang imellem. Ellers kan det hurtigt gå hen og blive ”kedeligt”, hvis du selv skal lave mad hver eneste aften. Dette er selvfølgelig en smagssag, men det er altid interessant at opleve andre madkulturer.  

Husk at tjekke din lås inden afrejse

Det er i øvrigt en god ide at få tjekket din lås, inden du rejser. Danmark er pt. hærget af mange indbrud, hvorfor en god og solid lås er at foretrække – især når du rejser væk hjemmefra i flere dage/uger.

 

Læs mere om låsesikring hos Sesam.dk.