SEXBREVKASSE

tir, 02 apr 2019

De 3 bedste flix for piger

Her er tre bud på gode tøsefilm.

Det fantastiske ved film er, at du kan se en film i enhver genre. Uanset om du er til action, drama, komedie, kærlighed, science fiction, animation eller gyser, vil der være en film for dig. Det er forskelligt fra person til person, hvilken filmgenre de finder mest interessant. Det er bl.a. det, der gør film så fantastiske.

Er du på udkig efter de bedste flix for piger, får du her tre bud på gode tøsefilm. Herefter er du helt klar til en hyggelig aften alene på sofaen med dyne og chokolade, eller klar til at invitere veninderne over til en god omgang tøsehygge.

A Cinderella Story – nyd den skønne Chad Michael Murray

Er du fra 80’erne og 90’erne, er der ingen tvivl om, at du allerede har set A Cinderella Story. Med skuespillere som Hilary Duff og Chad Michael Murray var denne film nemlig den ultimative tøsefilm i 2004. Hilary Duff er indbegrebet af en god flix for piger. Især hendes roller i starten af 00’erne er ikoniske, når det kommer til tøsefilm. Det samme gælder Chad Michael Murray – den charmerende skuespiller, der specielt er kendt for sin rolle som Lucas Scott i One Tree Hill. A Cinderella Story er bygget op som den velkendte Askepot, men med et moderne tvist. Der er masser af kærlighed, og filmen er i den grad værd at se eller gense.

The Wedding Planner – to stjerner på plakaten

Igen er to velkendte skuespillere i tøsefilmsgenren på plakaten i filmen The Wedding Planner. Her er det en ung Jennifer Lopez og ligeledes en ung Matthew McConaughey, der tager hovedrollerne. Jennifer Lopez, som spiller May, er en succesfuld bryllupsarrangør. Hun gør et fantastisk arbejde og ved præcis, hvad hun skal gøre, for at lave et skønt bryllup. Men en dag sker det værste, der kan ske for en bryllupsarrangør – hun falder nemlig for brudegommen. The Wedding Planner er fra 2001, og selvom den efterhånden er gammel, er det stadig en særdeles god kærlighedsfilm spækket med god humor.

Dear John – filmatisering af en af Nicholas Sparks’ bøger

Forfatteren Nicholas Sparks er kendt for at skrive medrivende kærlighedsromaner. Dear John er en af dem, og selvfølgelig skulle denne film også filmatiseres. Her blev det Channing Tatum og Amanda Seyfried, der bringer karaktererne til live, og de gør et rigtig godt arbejde. Channing Tatum spiller en ung soldat ved navn John, mens Amanda Seyfried spiller Savannah, en ung studerende. De falder pladask for hinanden, men John bliver sendt i krig. Herefter kan de kun kommunikere gennem breve. Dear John er lidt nyere end de to andre film, da den er fra 2010. Har du brug for at græde til en god tøsefilm, vil denne film uden tvivl gøre arbejdet for dig. Det er nemlig hjerteskærende at følge de to turtelduer gennem syv år, hvor deres breve får skæbnesvangre konsekvenser. Har du brug for mere inspiration til film og filmvalg, kan du altid læse med hos Flix. Her får du masser af ideer og ny viden omkring filmverdenen.
None

None