SEXBREVKASSE

tir, 26 sep 2017

Det ultimative mandeunivers

Er du til grooming på den eksklusive facon, er der hjælp at hente.

De fleste mænd kender den; drømmen om at kunne købe alt ét sted. Med Spreeglee er den drøm blevet til virkelighed – hvis du altså tør!

Er du manden, der godt kan lide, når det bliver lidt lækkert? Champagne, kaviar, høj cigarføring og så videre. Har du ikke noget imod at skille dig ud fra mængden, eller nyder du ligefrem at trække modsat, når alle andre er blevet enige om polo, Peugeot og postej? Så er Spreeglee webshoppen for dig. Hér skider man højt og flot på det højt besungne. Hér går man sine egne veje – og det er iført blomsterprint, charmeklud og skinnende Rolex-ur. Webshoppen, der blev grundlagt i 2017, er en hyldest til den moderne mand, der sætter pris på produkter fra allerøverste skuffe. Holdet bag tæller blandt andre den tidligere racerkører Tom Kristensen, den jyske modemand Lars Larsen og finansmanden Morten Tinggaard, og missionen har fra dag ét været at skabe et univers, hvor kunderne bliver beriget med inspiration og viden om mode, kunst og kultur. Og man må sige, at fundamentet er i orden. Webshoppen tæller blandt andet tøj fra de internationale modehuse Versace, Paul Smith og Barbour. Elektronik fra danske B&O. Sko fra New Balance, Filling Pieces og The Last Conspiracy samt værker fra anerkendte kunstnere som John Kørner, Knud Odde og Superflex. Og det er langt fra det hele. For der skal mere end lækre produkter til at tilfredsstille den moderne mand, og derfor får man hos Spreeglee også artikler om modetendenser, kulturliv og guides til oplagte rejsemål. Læs blandt andet om, hvilke alternative storbyer man bør besøge og bliv klogere på, hvordan man bedst pakker til forretningsrejsen. Derudover tilbyder webshoppen kosttilskud, olier, proteintilskud og meget mere, der alt sammen taler til den store gruppe af danske mænd, der går op i sundhed og udseende.

Spreeglee kommer mændene til undsætning

Er du til grooming på den eksklusive facon, er der hjælp at hente i form af Mühle barbersæt, Paul Smith-tandbørster og luksusbarbercremer. Og er du manden, der gerne lige stepper op fredag aften, kan du boltre dig i det ekstravagante udvalg af manchetknapper, slipsenåle og stokke. Hos Spreeglee håber man, at man overordnet set kan være med til at løfte danske mænds viden om blandt andet mode, kunst og kultur. Om det lykkes, vil vise sig. Indtil videre bør du – hvis du er mand med hang til luksusprodukter, livsstilsbøger og kunst – klikke ind på Spreeglees univers og lade dig opsluge af lækkerhed fra a-z.

Besøg hjemmesiden her

. (Indlægget er sponsoreret)