SEXBREVKASSE

tor, 01 dec 2016

Dine penge er hårdt tjente – brug dem fornuftigt

Hvad er egentlig fornuftigt at bruge sine penge på, når man er studerende?

Som studerende vil de fleste kunne nikke genkendende til manglen på penge. SU’en rækker desværre ofte ikke til meget mere end husleje og diverse faste udgifter såsom mobilregning, forsikring, fitness og lignende. Derudover kommer din kost, som bestemt ikke er billig at betale. Du kan dog ikke leve uden mad, hvorfor det for mange unge studerende er nødvendigt med et studiejob ved siden af studiet.

Når du har tag over hovedet, er godt forsikret, får mad på daglig basis, kan du endelig begynde at overveje, hvad det resterende beløb af din løn skal bruges til. Da de fleste studerende har nok at se til, vil de fleste nok mene, at den tid de bruger på studiejobbet er hård. Derfor ønsker de fleste at få mest muligt ud af deres hårdt tjente penge. Men hvad er egentlig fornuftigt at bruge sine penge på, når man er studerende?

Forkæl dig selv med moderigtig tøj

Mange unge studerende går op i, hvordan de ser ud. Dit udseende og dit tøj viser, hvordan du gerne vil opfattes af verden. Tøj har en særlig funktion for de fleste menneskers selvopfattelse og ikke mindst andres opfattelse. Derfor er det vigtigt, at du som studerende går i tøj, som du føler dig tilpas i. Det kan således være en god ide at bruge nogle af dine hårdt tjente penge på noget nyt og lækkert tøj, som du vil sætte pris på. Når du generelt ikke har uendelige mængder penge at råde over som studerende, kan det være fornuftigt at investere i tøj, der er i god kvalitet og sæsonløst. Lad være med at brug alt for mange penge på hurtige tendenser, der kun holder en enkelt sæson. Det bliver nemlig for dyrt i længden, hvis du ikke kan bruge dit tøj mere end et par måneder. Du bør derfor kigge dig om efter noget lækkert basistøj - eksempelvis se på teeshoppen.dk, der udbyder lækkert tøj, som kan skabe grobunden for en god garderobe.

Enhver studerende har brug for den bedste søvn

Som studerende har man ofte travlt med et utal af gøremål og aftaler i løbet af dagen. De fleste kan nikke genkendende til glæden ved netop at have travlt og have en masse at se til. Til gengæld kan de fleste også nikke genkendende til nødvendigheden af en god nattesøvn. En god nattesøvn er nemlig essentiel for et velfungerende menneske. Det kan være svært at tænke og koncentrere sig på studiet, hvis man ikke har sovet godt nok i løbet af natten. Ligeledes kan det være svært at overskue de forskellige gøremål, som dagen byder på, hvis man er træt. Derfor bør alle studerende vurdere, hvorvidt deres seng og sengetøj skaber de bedste betingelser for deres nattesøvn. Hvis ikke, så se udvalg på webshoppen, der tilbyder pudebetræk og dynebetræk i lækre materialer. Det kan nemlig være en god ide at bruge dine hårdt tjente penge på noget nyt og lækkert sengetøj. (Artiklen er sponsoreret)