SEXBREVKASSE

man, 05 sep 2016

Her får du den spritnye Samsung Galaxy Note 7 - billigst

Samsung Galaxy Note 7

Medmindre du har levet under en sten den sidste måneds tid, har du nok hørt at Samsung snart sender en ny telefon på markedet. I

sidste uge

lød det endda at Samsung havde undervurderet efterspørgslen og ikke ville være i stand til at sende nok telefoner ud. Men mon ikke de når det alligevel.

Selvom den officielt først kommer i butikkerne her i starten af september kan du allerede forudbestille telefonen hos flere forhandlere i Danmark. Samlino.dk har i samarbejde med TJECK Magazine undersøgt præcis hvor du får den bedste pris på telefonen med abonnement. Samlino.dk satte nogle kriterier op som hvert selskab skulle leve op til for at indgå i analysen. Telefonen skulle selvfølgelig være mulig at forudbestille, man skulle betale af over 24 måneder (eller så tæt på som muligt) og telefonen skulle være med abonnement. Men inden vi springer ud i prissammenligningen, hvad gør så den nye Samsung så speciel at de bliver revet væk? Skærmen er 5,7 tommer hvilket er 0,2 tommer større end iPhone 6S Plus. Så det er en stor telefon. Samsung er desuden også begyndt fra den 7. generation af deres telefoner, at gøre dem vandtætte. Note 7 er vandtæt ned til 1,5 meters dybde. Det er også værd at nævne at Samsungs telefon ikke kommer med mindre end 64GB hukommelse. Men det der virkelig er et stort selling point er muligheden for at udvide helt op til 256GB ved hjælp af microSD kort. Derudover indeholder telefonen en irisscanner der scanner dit øje før du får adgang til telefonen.

Samsung Galaxy Note 7 kommer desuden i 3 farver, sort, sølv og blå.

Som det fremgår i nedenstående tabel er Telmore det dyreste selskab at forudbestille sin Samsung Galaxy Note 7 hos, men det skal også tages med hvilket abonnement man får. Hvis man udelukkende tager telefonen i betragtning er det Telia der er langt det dyreste selskab med 6.938 kroner for telefonen. Den billigste telefon du kan få lige nu er hos 3 hvor du betaler 5.580 kroner udelukkende for telefonen. Det er vigtigt at tage med i overvejelserne inden du forudbestiller den nye telefon, hvilket abonnement du har brug for. Direktør for Samlino.dk, Kristian Pitzner-Jørgensen siger: “Selvom afbetalingen foregår over to år, kan du allerede skifte abonnement efter seks måneder. Call Me har faktisk ingen binding, så der kan du frit skifte abonnement, hvis dit behov ændrer sig.” Hvis du vil have et nyt abonnement, selvom du ikke skal have ny telefon, kan du kvit og frit sammenligne hele markedet her.