SEXBREVKASSE

man, 09 maj 2016

Fem SPOT-navne, du skal holde øje med fremover

Phlake, et af de optrædende bands på årets SPOT- festival

Årets SPOT festival er vel overstået og har endnu en gang åbnet vores øjne for ny, spændende musik. Her er fem navne fra festivalen, du bør lægge mærke til i den kommende tid

  Tekst og foto:

Oda Hustad og Anne Kildegaard

None

None

Vores glade reporter Anne på plads

Emil Kruse

Du har helt sikkert hørt nummeret Hvorhen på P3, hvor Emil Kruse synger blødt og lavmælet om kærestesorger over funky beats. Han vandt for nyligt SpinnUp-legatet fra Royal Beer og Universal Music og arbejder nu på debut-EP’en Slumromantiker, som formentlig kommer ud til efteråret. Vi glæder os!
None

None

JÆRV

Under artistnavnet JÆRV laver Amanda Glindvad smukke dansksprogede sange med et elektronisk lydunivers, der understøtter hendes stærke vokal. Tidligere i foråret udgav hun debut-EP’en Dit Hav, og hendes koncert til årets SPOT Festival var en bundsolid live-performance. Meget tyder på at vi ikke har hørt det sidste fra JÆRV.      

KAKKMADDAFAKKA

Det norske band med det lidt underlige navn udgav deres første album for ni år siden og har efterhånden turneret verden rundt i et godt stykke tid. Deres musik er funky, feel good dansemusik, som leder tankerne hen på sol og kolde øl. Til efteråret kommer de til Danmark, så hold øje med koncertkalenderen – de leverer et forrygende live-show!
None

None

SMERZ

Den København-baserede, norske producerduo laver minimalistisk, elektronisk musik, der kombinerer tunge beats og skrøbelig, feminin vokal. Det er dejligt hypnotiserende og dansegulvsvenligt. Duoen arbejder i øjeblikket på deres debut-EP, og i den kommende tid kan du opleve dem på festivaler som Distortion Ø, Roskilde og Trailerpark.  
None

None

Solnedgang ved Godsbanen

LISS

Det danske band LISS blev for alvor hypet sidste efterår da ingen ringere end Pharrell tog deres nummer Always med i sit radioprogram. Med sit bløde, funky lydunivers laver LISS helt nede-på-jorden-popmusik, der på finurligt vis giver både danselyst og ro i sjælen. Debut-EP’en skulle efter sigende komme ud i løbet af maj måned og vi venter i spænding.