SEXBREVKASSE

ons, 22 mar 2017

En ud af fire har været utro

Få en god gang sex, inden du går i byen. Det minimerer risikoen for utroskab. Foto: Colourbox
Synes du, utroskab er i orden? Nej, vil de fleste nok svare, hvis du spørger dem ansigt til ansigt. Alligevel har en ud af fire været sammen med en anden bag deres partners ryg, viser en dugfrisk undersøgelse blandt danske Facebookbrugere. I en meningsmåling på Facebooksiden Prævention svarer en ud af fire (23 %), at de på et tidspunkt har været utro. Poll-undersøgelsen blev sat i gang for at undersøge, hvor mange danskere der har været utro. 1350 Facebookbrugere har deltaget i undersøgelsen. Facebooksiden Prævention gik i luften i marts 2016 for at oplyse danske unge om deres muligheder inden for forskellige former for prævention. I den forbindelse blev også hjemmesiden www.prævention.dk lanceret med samlet information om de mest almindelige former for prævention.
None

None

Fem tips til at undgå utroskab

  • Lad være med at drikke for meget. Alle overvejelser, man gør sig, når man er ved sine fulde fem, gør man ikke, når man er beruset.
  • Hav mands- eller kvindemod nok til at konfrontere din partner derhjemme om ting, der ikke fungerer, eller om fantasier, du gerne vil udleve. Lad være med at tænke, at de bliver kede af det – de bliver mere kede af at få at vide, at du har været utro.
  • Sørg for at være fyldt godt op af sex, inden du tager ud. Så er der mindre risiko for, at du får lyst til en anden.
  • Lad være med at skændes, inden du går hjemme fra. Gem det, og brok dig i stedet til en ven eller veninde.
  • Husk, at alle er i besiddelse af en telefon i dag, og at alt kan optages. Både din pinlige optræden og kysseri i krogene. (Kilde: Kristeligt Dagblad.)