SEXBREVKASSE

man, 06 jun 2016

Forførende fransk efterårslingeri fra Chantelle

Fra Juli måned forhandles de første efterårsnyheder i lingeri fra Chantelle

Den nye efterår/vinter-kollektion fra Chantelle byder på sofistikerede toner, forførende designs og masser af support, som fremhæver dine kvindelige former på smukkeste vis.

Feminint, tidløst og forførende

Hos Chantelle er der lagt vægt på feminine detaljer, tidløst design og forførende blonder. Chantelle bruger sin ekspertise til at udvikle produkter, der ikke bare sidder perfekt, men også får dig til at føle dig velklædt og selvsikker. Lingeriet er på samme tid stilfuldt og sensuelt med raffinerede blonder og transparente materialer, som vækker din indre forførerske. Kendetegnet for lingeriserierne er lækre materialer og frem for alt gode pasformer. Uanset hvilken barm du har, kan du finde mange forskellige BH-typer til dine individuelle behov.  

Support and seduction

De nye lingeriserier i efterår/vinter-kollektionen er Présage, Parisian og Festivité. I hver serie finder du forskellige BH’er og trusser, som understøtter dine kvindelige former og løfter, runder og samler barmen. Chantelle værdsætter kvindens krop og kurver – og udvikler kun produkter, som gør underværker for din figur og giver maksimal støtte og komfort. Med skåle fra A-I finder du hos Chantelle altid produkter til enhver kvinde, enhver barm og ethvert behov, hvad angår pasform, stil og garderobe. Det kan både ses og mærkes, når du føler dig smuk fra inderst til yderst. Lad dig forføre af den nye efterår/vinter-kollektion fra Chantelle eller vælg en af de populære serier som Révéle Moi, C Magnifique og C Chic Sexy. Her kan du vælge mellem smukke BH’er, der løfter og runder din barm for et perfekt look og en skøn følelse af komfort og luksus, med et tilhørende bredt udvalg af trusser.

Couture-lingeri siden 1876

Nutidigt, elegant og sensuelt - Chantelle udgør den perfekte kombination af savoir-faire og kreativitet. Chantelle er lingeri og badetøj til enhver kvinde, som vil føle sig smuk, elegant og godt tilpas på ethvert tidspunkt af dagen og til enhver begivenhed. Fordi smukt lingeri, der også sidder perfekt, gør underværker for ens figur og får en til at føle sig selvsikker. Chantelles produkter kombinerer den høje funktionalitet med fokus på usynlighed, støtte og komfort, samt den tidløse elegance, der er kendetegnende for Chantelles lingeri. De første efterårsnyheder forhandles fra juni 2016 i Femilets konceptbutikker, via danske stormagasiner, kæder og via specialhandlen i Skandinavien og Europa.