SEXBREVKASSE

man, 24 nov 2014

Fuldt knald på The Savage Rose

Annisette og Co. har netop færdiggjort deres efterårsturné igennem Danmark og Norge med fulde huse og rosende anmeldelser.

Således gav GAFFA deres maximale 6 stjerner, og en utrolig flot beskrivelse, af den totalt udsolgte koncert i DR Koncertsalen i København.

Annisette er, på trods af sine 66 år, i sit livs form. Hun har en umættelig appetit på, at optræde live med sin nyeste version af The Savage Rose (der faktisk har været sammen længere tid end den originale besætning). Nu annonceres, endnu en runde, med ét af landets bedste liveorkestre, der tidligere i år udgav album nr. 24 i The Savage Rose´s navn! Det gælder foreløbigt følgende steder i foråret: 12.03.15 - Toldkammeret, Helsingør 13.03.15 - Slagelse Musikhus 14.03.15 - Kulturhuset, Hvalsø 20.03.15 - Voxhall, Aarhus 21.03.15 - Fermaten, Herning 26.03.15 - Store VEGA, København Derefter er planen, at turnére i resten af Skandinavien, samt en række koncerter i New York. Og selvfølgelig et nyt album. For Annisette lever i dén grad i nuet, og har stadig en masse at give til sit store publikum. THE SAVAGE ROSE i dag: Annisette: Vokal Naja Rosa Koppel

Kor Amina Carsce Nissen:

 

Kor Palle Hjorth

Hammond orgel, piano, synths mm. Anders Holm:

 

Trommer, percussion Jakob Falgre: Bas, moog Rune Kjeldsen:

 

Guitar, mandolin Frank Hasselstrøm:

 

Trombone, trompet, keyboards